Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » САПР » Общие вопросы. » Приміщення для магазину
Приміщення для магазину
LolliiPOPДата: Среда, 17.04.2024, 15:15 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
У мене мрія відкрити свій магазин взуття. Вже є постачальники, план роботи, навіть дизайн приміщення є. А от з самим приміщенням біда. Можу я
взагалі купити собі приміщення десь в нормальному місці в Києві? Не хочу
оренду, хочу щоб цей магазин був мій повністю.
 
CharlittoДата: Четверг, 18.04.2024, 12:15 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Проверенные
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
У мене мрія відкрити свій магазин взуття. Вже є постачальники, план роботи, навіть дизайн приміщення є. А от з самим приміщенням біда. Можу явзагалі купити собі приміщення десь в нормальному місці в Києві? Не хочу
оренду, хочу щоб цей магазин був мій повністю.

У Києві цілком реально придбати комерційну нерухомість у власність під свій магазин. Ключовий момент - правильно підібрати локацію. Взуттєвий магазин потребує людного місця з високою прохідністю. Бажано поблизу великих ТРЦ, станцій метро або центральних вулиць району. Це допоможе охопити максимальну цільову аудиторію.

Наступне - визначитися з бюджетом і площею приміщення. В середньому ціни стартують від $700-900 за квадратний метр, але можуть суттєво відрізнятися залежно від локації та стану об'єкта.

Щоб заощадити час і сили на пошуки, розумно скористатися послугами професіоналів. Рекомендую звернутися до досвідченої команди агентства нерухомості "Маяк" https://mayak.kiev.ua/objects....756 вони мають у своєму розпорядженні базу комерційних приміщень по всьому Києву - ТРЦ, окремі будівлі, приміщення вільного призначення.

Спеціалісти "Маяка" допоможуть підібрати ідеальний варіант саме для вашого взуттєвого магазину - з врахуванням вигідної локації, необхідної площі, стану об'єкту і ваших фінансових можливостей. Вони організують професійні зйомки приміщення, юридичну експертизу та повний супровід угоди.
 
Форум » САПР » Общие вопросы. » Приміщення для магазину
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:




Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024