Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Сидіння для унітазів

Сидіння для унітазів

22:44

Кришка-сидіння для унітазу має бути зручною, а догляд за нею – легким. Ринок пропонує безліч моделей, які відрізняються конструкцією, ступенем комфорту та зовнішнім виглядом. Але як правильно вибирати сидіння для унітазу, якщо вам важливе все: дизайн, функціональність, гігієнічність? Розберемося в особливостях цих аксесуарів. Детально тут https://sanmix.net.ua/.

Як вибрати сидіння для унітазу за матеріалом

Жорсткі кришки-сидіння можуть виготовлятися з різних матеріалів, які багато в чому визначають термін служби, зручність, естетику та ціну.

  1. Поліпропілен. Матеріал для найдешевших моделей, швидко втрачає блиск, жовтіє згодом від бризок, може тріснути від випадкових ударів чи великих навантажень.
  2. Дюропласт. Моделі з дюропласту виграють у звичайного пластику за міцністю, не бояться подряпин, прості у догляді, зовні нагадують кераміку та надовго зберігають білий колір.
  3. Термодюр. Матеріал, близький за характеристиками до дюропласту та витримуючий навантаження до 150 кг, тактильно тепліший і приємніший, що забезпечує додатковий комфорт.
  4. Дерево. Виробники преміум-сегменту випускають міцні моделі з масиву берези, які важать до 4 кг, тоновані під цінні породи деревини та мають автентичний вигляд.

М'які моделі мають тонкий каркас із пластику, обтягнутий поліпропіленовою плівкою або ПВХ: одноколірною або з різними принтами. Тим, хто думає, як підбирати сидіння для унітазу такого типу, треба пам'ятати, що вони служать менше двох років. Верх покривається мікротріщинами, куди потрапляє волога. Малюнки затираються та втрачають яскравість. Використовуваний як наповнювач поролон не тримає форму під постійним навантаженням. Сидіння для унітазів ви можете замовити тут https://sanmix.net.ua/santehnika/sideniia-dlia-unitazov/.

Матеріал

На ринку сантехніки існує безліч моделей кришок для унітазу. Всі ці вироби виготовлені за різними технологіями на найсучаснішому обладнанні. Деякі моделі оснащуються сенсорною панеллю, інші мають функцію підігріву чи видалення неприємних запахів. Слід розібратися з перевагами та недоліками кожного з матеріалів.

Пластик

Кришки із пластику вважаються одним із найпопулярніших варіантів серед користувачів. Такі моделі мають невисоку ціну, мають масу корисних функцій, виглядають органічно, добре вписуються в будь-який інтер'єр приміщення.

Основною сировиною для виготовлення пластикових кришок є:

  • поліетилен (найпоширеніший варіант);
  • полівінілхлорид;
  • поліпропілен.

Під час виробничого процесу сідло виливають так, що виріб отримує заокруглені краї. Пластикова кришка має додаткові ребра жорсткості, що дозволяє витримати вагу маленької дитини, а також дорослої людини. Для закріплення положення кришку встановлюють спеціальні гумові вставки. Ще однією перевагою пластикових моделей вважається утримання кімнатної температури, що дуже зручно для маленьких дітей, які швидко реагують на холод. Істотним плюсом вважається широка палітра кольорів та відтінків, що дозволяє підібрати виріб під будь-який дизайн санвузла.

До мінусів використання пластикових виробів можна віднести:

  • невисокі показники міцності;
  • обмежену довговічність;
  • неможливість використання агресивних хімічних складів для очищення поверхні;
  • поява подряпин при дії з абразивами.

Правильне очищення кришки та своєчасний догляд дозволяють нівелювати усі недоліки. Дбайливо звертайтеся з сидінням, і воно прослужить набагато довше.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024