Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Жіночі куртки та жилетки Jack Wolfskin

Жіночі куртки та жилетки Jack Wolfskin

12:06

Екстремальні види спорту - це види, заняття якими пов'язано з небезпекою для життя і здоров'я. При виступах постійно застосовуються акробатичні трюки. Без дотримання заходів безпеки великий ризик отримання травми.

Зимовий одяг для стильного чоловіка

Раніше зимовий одяг виконувала тільки свою основну функцію - захищала від холоду, вітру і морозів. Сьогодні ж сучасні виробники верхнього одягу пропонують покупцям стильні і оригінальні моделі, які не тільки подарують затишок в негоду, але ще й стануть стильним доповненням твого образу.

Що ж сьогодні може вибрати чоловік щодо зимового одягу? Перш за все, зупинимося безпосередньо на матеріалах. Якщо ви плануєте скоро поїхати на гірськолижний курорт, то обов'язково купуйте спеціальні лижні куртки. Розглянути куртки від відомого бренду Jack wolfskin ви можете в каталозі інтернет-магазину.

Екстремальні види спорту

Які ж популярні екстремальні види спорту круглий рік?

Альпінізм

Метою є підйом на вершини гір. Увага приділяється технічної складності маршруту. На своєму шляху, спортсмени долають такі перешкоди, як льодовики і скелі. Для сходження застосовується спеціальне спорядження - лопати, льодоруби, кішки. Альпінізм має не тільки спортивне, а й прикладне значення. Прийоми альпінізму використовуються пошуково-рятувальними службами. Популярними районами для альпінізму є Альпи, Гімалаї, Алтайські гори.

Парашутизм

Вид спорту, що складається в стрибках з літака до землі, з використанням парашутів. Парашутизм включає в себе визначення точності приземлення і майстерність виконання акробатичних фігур. Початківці спортсмени виконують стрибки з інструктором, професіонали - одиночні стрибки. Особлива увага приділяється правильному укладанні парашута, з метою безпеки.

Дайвінг

Вид плавання зі спеціальним спорядженням. Для заняття цим видом спорту необхідно мати ряд спеціальних навичок. Їх відсутність може привести до летального результату. Спортсмени здійснюють занурення в спеціальних гідрокостюмах. Для занурення є список протипоказань (грип, сп'яніння).



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024