Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Консультація судинного хірурга!
kirilzhilenko80Дата: Четверг, 15.05.2025, 10:04 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
У мене проблеми з венами, і лікар порадив проконсультуватися з судинним хірургом. Підкажіть, будь ласка, де можна отримати таку консультацію, щоб лікар був досвідчений і робив високоякісні процедури, якщо вони потрібні?

a_sovДата: Четверг, 15.05.2025, 10:05 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Я звертався до судинного хірурга кілька років тому, тому можу поділитися досвідом. Можу порекомендувати клініки, де лікарі застосовують мінімально інвазивні методи лікування. Важливо, щоб були сучасні технології для діагностики, наприклад, ультразвук, щоб точно визначити проблему.

kirilzhilenko80Дата: Четверг, 15.05.2025, 10:05 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Звертався до кількох лікарів з цього питання. У моєму випадку було важливо, щоб лікар міг не тільки проконсультувати, але й запропонувати оптимальне лікування. Дуже допомогло, що я знайшов клініку з сучасними технологіями, де одразу зробили аналізи й ультразвукове обстеження вен.

menigorekДата: Четверг, 15.05.2025, 10:07 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Цитата kirilzhilenko80 ()
Звертався до кількох лікарів з цього питання. У моєму випадку було важливо, щоб лікар міг не тільки проконсультувати, але й запропонувати оптимальне лікування. Дуже допомогло, що я знайшов клініку з сучасними технологіями, де одразу зробили аналізи й ультразвукове обстеження вен.

Звертався в Добробут https://dobrobut.com/ua....ov-arte на консультацію до судинного хірурга — у мене була проблема з варикозом, і я вже давно збирався звернутися до спеціаліста. У клініці все організовано чудово: записався через сайт, запис на прийом пройшов без проблем. Лікар провів ретельне обстеження, використовуючи сучасне обладнання. Дуже приємно здивувало, що все пройшло без зайвих питань і зайвих аналізів.
Лікар одразу направив на ультразвукове дослідження вен, і після цього ми змогли розробити план лікування, включаючи профілактику і корекцію способу життя. За результатами консультації я отримав повний висновок і зрозуміло, що робити далі. Так що якщо потрібно вирішити подібні питання, тут вам все чітко пояснять.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025