Цитата kirilzhilenko80 (

)
Звертався до кількох лікарів з цього питання. У моєму випадку було важливо, щоб лікар міг не тільки проконсультувати, але й запропонувати оптимальне лікування. Дуже допомогло, що я знайшов клініку з сучасними технологіями, де одразу зробили аналізи й ультразвукове обстеження вен.
Звертався в Добробут https://dobrobut.com/ua....ov-arte на консультацію до судинного хірурга — у мене була проблема з варикозом, і я вже давно збирався звернутися до спеціаліста. У клініці все організовано чудово: записався через сайт, запис на прийом пройшов без проблем. Лікар провів ретельне обстеження, використовуючи сучасне обладнання. Дуже приємно здивувало, що все пройшло без зайвих питань і зайвих аналізів.
Лікар одразу направив на ультразвукове дослідження вен, і після цього ми змогли розробити план лікування, включаючи профілактику і корекцію способу життя. За результатами консультації я отримав повний висновок і зрозуміло, що робити далі. Так що якщо потрібно вирішити подібні питання, тут вам все чітко пояснять.