Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де в центрі Білої Церкви є ресторан для ділового обіду?
tarassito074Дата: Пятница, 20.06.2025, 15:58 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Шановні, підкажіть, де в центрі Білої Церкви є ресторан для ділового обіду: треба тихий куточок, хороша кава й можливість підключити ноутбук до розетки. Зустріч із партнерами, потрібна приватність — без дитячих свят і гучних компаній за сусіднім столом. Які нюанси врахувати?

hassanrinnДата: Пятница, 20.06.2025, 15:58 | Сообщение # 2
Сержант
Я зустрічався з клієнтами минулого тижня. Брав за правило бронювати «кімнату-кабінет» із дверима: тоді ніхто не підслухає. Кава по-інакшому смакує, коли бариста може зробити паузу й подати в порцеляні, а не в папері — дрібниця, але імідж виручає.

tarassito074Дата: Пятница, 20.06.2025, 15:59 | Сообщение # 3
Сержант
Не забудь про інтернет: деколи пароль змінюють щодня, а офіціанти шукають адміністатора по десять хвилин. Я беру портативний роутер про всяк випадок. І ще — перевір, чи є поруч парковка з терміналом, бо гості часто приїжджають на авто й не хочуть шукати дрібні гроші для паркоматів.

hassanrinnДата: Пятница, 20.06.2025, 16:00 | Сообщение # 4
Сержант
Цитата tarassito074 ()
Не забудь про інтернет: деколи пароль змінюють щодня, а офіціанти шукають адміністатора по десять хвилин. Я беру портативний роутер про всяк випадок. І ще — перевір, чи є поруч парковка з терміналом, бо гості часто приїжджають на авто й не хочуть шукати дрібні гроші для паркоматів.
Якщо вам треба ресторан у Білій Церкві, де реально смачно і атмосферно — не гугліть далі, їдьте в Greblya. Ми з друзями часто збираємося саме там, хоч я й місцевий. Страви — не просто борщ і котлета, а реально рівень: паста з лососем, м’ясо з розмарином, десерти — витвір мистецтва. Але головне — інтер’єр, музика і сервіс. Тебе не кваплять, не лізуть кожні 5 хвилин, але й не забувають про тебе. Коли приїжджають знайомі з Києва, завжди веду їх саме в біла церква ресторан — дуже смачно і класна атмосфера.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025