rostikgrin1989 | Дата: Среда, 07.05.2025, 18:35 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
|
Нещодавно мав нагоду скористатися сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і мушу визнати — був приємно вражений. Хотів зробити сюрприз для мами на день народження, бо сам перебуваю за межами України й не міг бути присутнім особисто. Перечитав купу відгуків, переглянув безліч сайтів, але зупинився саме на Proflowers, бо сподобалась велика кількість композицій і те, як вони реально виглядають на фото — не типові картинки з фотобанків, а живі, красиві букети з чітким описом.
Оформлення замовлення зайняло буквально кілька хвилин: усе чітко, зручно, сайт інтуїтивно зрозумілий. Я обрав авторський букет, залишив побажання для флориста, і вже за кілька годин моя мама отримала прекрасний подарунок. До речі, доставка була точно в обумовлений час, кур’єр чемно подзвонив заздалегідь і ввічливо передав букет. А ще на пошту мені надіслали фото готової композиції перед врученням, що було приємним бонусом — одразу стало зрозуміло, за що я заплатив.
Якістю самих квітів також задоволений: усе свіже, гарно підібране за кольорами, без зайвих декоративних прикрас — все виглядало стильно та зі смаком. Мама була дуже зворушена й казала, що квіти простояли більше тижня. Тож, якщо шукаєте доставку квітів у Львові, щиро рекомендую. Перевірено особисто, і тепер точно знаю, до кого звертатися наступного разу.
|
|
| |