Мягкие игрушки
|
|
igorzett | Дата: Среда, 25.08.2021, 21:34 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Всем привет, хочу племяшке заказать качественную мягкую игрушку, можете мне посоветовать хороший магазин игрушек?
|
|
| |
fiatviss | Дата: Суббота, 28.08.2021, 22:00 | Сообщение # 2 |
Сержант
|
Думаю, Что Вас сможет заинтересовать интернет магазин PUSTUN.Com.Ua , потому что у них как раз хороший ассортимент разнообразных игрушек. Сам заходил рассматривал их, хотел приценится, и меня увиденная картина вполне порадовала. Так что, будет время и желание, советую к ним зайти.
|
|
| |
veleri0412 | Дата: Суббота, 28.08.2021, 22:03 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Это хорошо что есть такие магазины с хорошим выбором, но главное чтобы качество соответствовало
|
|
| |
ravatta | Дата: Суббота, 28.01.2023, 21:40 | Сообщение # 4 |
Полковник
|
Я не радила б брати м'які іграшки у великій кількості, тому що вони можуть викликати алергію. Краще подивитися на інтерактивні іграшки, зроблені для розвитку дитини. У цьому магазині зараз дуже цікаві дитячі іграшки https://steamspace.com.ua/ пропонують, тому Вам потрібно сюди заглянути.
|
|
| |
fial1771la | Дата: Четверг, 17.10.2024, 15:41 | Сообщение # 5 |
Майор
|
Памятаю своє дитинство , коли мякі іграшки - це була просто любов)))
|
|
| |
katrinivonova | Дата: Четверг, 17.10.2024, 15:53 | Сообщение # 6 |
Рядовой
|
Ой, не говоріть, які то були часи)) Дякувати, тепер наші діти зовсім не обмежені в дитячих іграшках. Наприклад, мої також дуже люблять м'які іграшки Дісней . Вони дуже симпатичні, приємні і з ними можна цікаво гратися. А ще з такими плюшевими іграшками дуже комфортно спати, що діти і часто роблять. Тому на свята найчастіше їх і замовляють на подарунки.
|
|
| |