Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Литі диски R15!
taras_gamperДата: Четверг, 22.09.2022, 11:32 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Так як з'явилася своя особиста машина пів-року тому, а скоро літо, вирішив поміняти диски на нові, навіть не так купити ще один комплект на літо, можете допомогти з вибором для литих R15.

kirilzhilenko80Дата: Четверг, 22.09.2022, 11:33 | Сообщение # 2
Полковник
Ну можу з упевненістю сказати що литі варто купувати тільки російські або українські, тому що Китай рідкісний відстій, тому є непогана пропозиція зі звичайними залозками.

a_sovДата: Четверг, 22.09.2022, 11:34 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Якщо чесно, то я вам раджу сильно не морочитися, і вибирати диски за зовнішнім виглядом, порад продавця і звичайно ж сумі в гаманцю. У вас же не вантажна або швидкісна машина!

menigorekДата: Четверг, 22.09.2022, 11:36 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата a_sov ()
Якщо чесно, то я вам раджу сильно не морочитися, і вибирати диски за зовнішнім виглядом, порад продавця і звичайно ж сумі в гаманцю. У вас же не вантажна або швидкісна машина!
Привіт, можу порекомендувати вам подивитися в даному інтернет-магазині литі диски R15 https://avtodiski.net.ua/ua/disk правда У мене були 16, Але я собі як їх поставив відразу зробив тест-драйв, все що було на спідометрі витримали легко.
Якщо ви плануєте купувати не на один рік, тоді даний варіант підійде вам точно, хороший вибір! Щось подібне в магазинах тільки під замовлення і чекати потрібно місяцями!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025