Де можна купити iPhone 14?
|
|
Levchenko | Дата: Понедельник, 26.09.2022, 14:42 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Доброго дня. В мене є такі питання. Тут є ті хто нещодавно купував для себе iPhone 14? Я дуже хочу купити собі цю модель смартфона. Підкажіть мені будь-ласка хороший інтернет-магазин. Я вам буду вдячний за любу відповідь.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 26.09.2022, 14:46 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
|
Привіт. Я нещодавно брав собі такий. Можу сказати що це сама краща модель. Він мабуть навіть сильніший і більш вмісткий. В ному достаточно багато пам"яті. Так що бери і навіть не сумнівайся. Я ось уже близько року ним користуюсь.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 26.09.2022, 14:49 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
|
Я так зрозумів у вас вже є досвід. Можете мені підказати в якому інтернет-магазині ви купляти смартфон? І якщо модливо, підкажіть на які деталі варто звертати увагу при замовленні? Дуже вдячній що відгукнулись на мій пост))
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 26.09.2022, 14:53 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
|
Звичайно підкажу. Я брав смартфон APPLE iPhone 14 256GB Blue. Головне те що залишився довольний всім функціоналом. Він має багато пам"яті, як бачите 256ГБ. Тим самим дозволяє робити завантаження різних додатків там музики разом з відео. Я би вам порадив придивитися краще до такої моделі, і все ж таки купити її, якщо ви хочете мати дома надійного друга та помічника. Більш детальніше про iPhone 14 https://www.foxtrot.com.ua/uk....14.html можете ознайомитись перейшовши за посиланням. Хороших вам покупок. Нехай працює вам не один рік.
|
|
| |