Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Який телефон вибрати?
a_sovДата: Пятница, 25.11.2022, 21:16 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Я часто їжджу в поїздки в Європу, я в ній був вже не раз, хочу також показати все людям які сидять в Інтернеті і провести так би мовити, огляд країн, але для цього мені потрібна хороша камера, а краще тоді вже смартфон.

menigorekДата: Пятница, 25.11.2022, 21:17 | Сообщение # 2
Полковник
Ви хочете щоб ми вам порадили вам хороший телефон? Не парся, беріть тоді одинадцятий айфон, він відмінно знімає відео і взагалі підійде вам, у нього є вбудований додаток для монтажу.

HzBoyДата: Пятница, 25.11.2022, 21:17 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
Ось це мене вже зацікавило! Більше не модель смартфона, а додаток для монтажу, воно зручне? Чи можна буде після зйомок зручно змонтувати ролик і завантажити його на ютуб? Мені дуже цікаво стало.

kirilzhilenko80Дата: Пятница, 25.11.2022, 21:20 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
Ось це мене вже зацікавило! Більше не модель смартфона, а додаток для монтажу, воно зручне? Чи можна буде після зйомок зручно змонтувати ролик і завантажити його на ютуб? Мені дуже цікаво стало.
Раджу вам купити вже новий Apple iPhone 14 https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-14/ він буде могутніший і крутіший, камера у нього хороша, діафрагма об'єктивів збільшилася, тепер навіть нічні зйомки стали відмінними, для вас це буде тільки на руку.
Оскільки ви зможете показати місто і країну з усіх ракурсів і при цьому всьому, завдяки процесору apple A15 bionic, зможете легко і швидко монтувати ролик, рендер 4к ролика триватиме менше п'яти хвилин, якщо його довжина буде десять хвилин.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025