Де можна купити якісний бандаж на руки?
|
|
Levchenko | Дата: Суббота, 03.12.2022, 10:20 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Доброго дня, зараз дуже важко фізично працюю, в мене дуже болять руки. Знайомі порадили користуватися спеціальними бандажами, але в нашому невеликому містечку всього лише одна аптека, і там такого товару немає. Хочу купити через Інтернет, але не знаю, які краще вибрати, бо раніше з таким не зіштовхувався.
Сообщение отредактировал Levchenko - Суббота, 03.12.2022, 10:23 |
|
| |
vasya195 | Дата: Суббота, 03.12.2022, 10:23 | Сообщение # 2 |
Полковник
|
Невже вони щось допомагають в цьому випадку? Я колись користувався, нічого вони не дають. Навпаки, вони мені тільки постійно заважали. Можливо проблема в другому, потрібно правильно розподіляти навантаження на руки. Деякі люди неправильно накладають бандажі, порушується кровообіг, виникає лише шкода.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Суббота, 03.12.2022, 10:25 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
|
А я без бандажів взагалі не можу жити. Працюю вантажником в будівельному магазині, сьогодня доводиться перекидати багато різної ваги, якби не бандажі, то я вже взагалі нічого б не міг робити руками. Вони мене дуже виручають, піднімаю мішки з цементом запросто.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Суббота, 03.12.2022, 10:28 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
|
Цитата Levchenko ( ) Доброго дня, зараз дуже важко фізично працюю, в мене дуже болять руки. Знайомі порадили користуватися спеціальними бандажами, але в нашому невеликому містечку всього лише одна аптека, і там такого товару немає. Хочу купити через Інтернет, але не знаю, які краще вибрати, бо раніше з таким не зіштовхувався. Хочу вам порадити гарний магазин медтехніки і аксесуарів з великим вибором бандажів на руки https://www.medtechnika.com.ua/ua/bandazhi-dlia-ruk/ та з помірними цінами. Коли я вперше потрапив на цей сайт, то прямо очі розбігаються від різноманіття. Самостійно я не зміг підібрати собі бандаж на руку, довелося скористатися послугами консультанта. Від їх вибору теж багато чого залежить - вони є різного призначення, розміри та способи використання. Неправильно підібраний бандаж не буде приносити ніякої користі, навпаки, може лише зашкодити. Також на сайті є окремий розділ, де можна самостійно дізнатися детальну інформацію про бандажі.
|
|
| |
Sergey5600 | Дата: Четверг, 29.12.2022, 17:30 | Сообщение # 5 |
Полковник
|
Спасибо вам за тему! Мне нужен бандаж на коленный сустав. Где купить недорого?
|
|
| |
anzelikafesecko | Дата: Четверг, 29.12.2022, 21:47 | Сообщение # 6 |
Полковник
|
Могу по опыту вам порекомендовать, где фиксатор для колена купить https://underline.com.ua/ru/bandazhi-dlya-kolinnogo-sugloba/ Этот магазин знаю давно, так как не раз покупала там бандажи. Выбор в магазине отличный, качество материалов очень хорошее, а главное цены невысокие. Поэтому советую обратить внимание на данный магазин и приобрести там фиксатор.
|
|
| |