|
Підкажіть де у Харкові можна купити фен-щітку?
|
|
| Levchenko | Дата: Вторник, 11.04.2023, 13:29 | Сообщение # 1 |
 Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Всім доброго дня. У моєї дружини незабаром день народження і на подарунок вона попросила купити їй фен-щітку. Я то маю уяву що воно таке, а от де купувати не знаю. Підкажіть куди мені краще звернутися у Харкові?
|
| |
| |
| rostikgrin1989 | Дата: Вторник, 11.04.2023, 13:33 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
|
Привіт. Я вам можу допомогти вирішити ваше питання. Я два місяці тому купував дружині таку фен-щітку. Можу вам порадити чудовий інтернет-магазин у Харкові де вони є в наявності. Якщо цікаво, звертайтеся.
|
| |
| |
| Levchenko | Дата: Вторник, 11.04.2023, 13:35 | Сообщение # 3 |
 Генерал-лейтенант
|
Я вам буду дуже вдячний за допомогу. Справа в тому, що я вчора заходив в магазин неподалік від дому, але в наявності таких фен-щіток немає і не відомо коли вони з'являться. А ви де купували? І яку фен-щітку обрали своїй дружині?
|
| |
| |
| rostikgrin1989 | Дата: Вторник, 11.04.2023, 13:40 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
|
Я такі купівлі завжди роблю в інтернет-магазині "Алло", де завжди великий вибір якісної техніки за доступними цінами. Фен-щітку у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/fen-schetki/ я купував теж тут. Обрав Philips BHA710/00. Вона має дві швидкості та три температурні режими. Є дві насадки з натуральною та втагуємою щетиною. Моїй дружині вона сподорбалася. Вам раджу перейти за посиланням та подивитися інші чудові пропозиції. За потребності вас може проконсультувати менеджер магазину. Вдалої купівлі.
|
| |
| |