Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купити букет троянд
wewilinДата: Пятница, 21.04.2023, 07:42 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, де в Києві можна купити свіжі троянди? Мені потрібен букет на день народження моєї мами, і я хочу, щоб він був гарним і свіжим. Бажано, щоб була доставка.

bitochek_bitДата: Пятница, 21.04.2023, 07:43 | Сообщение # 2
Подполковник
Я недавно купував квіти в магазині "Веселка квітів", який знаходиться на вулиці Жилянська, 48. Там є великий вибір кольорів, включаючи троянди різних кольорів і сортів.

HellibamaДата: Пятница, 21.04.2023, 07:43 | Сообщение # 3
Подполковник
Я б порекомендував магазин Флорист  на вулиці Хрещатик, 25. Там завжди свіжі квіти, і вибір троянд дуже великий - від класичних червоних до незвичайних фіолетових і помаранчевих. Магазин знаходиться поруч із зупинкою громадського транспорту, так що вам не доведеться довго йти з букетом.

NgarthuoДата: Пятница, 21.04.2023, 07:44 | Сообщение # 4
Лейтенант
Якщо ви хочете порадувати маму на день народження чимось особливим, то я б порекомендував букет троянд Естелья https://zelena.ua/bouquet/bukety/rozy.html який можете придбати в цьому магазині.
Він складається з 51 великої троянди червоного кольору і прикрашений декоративною зеленню. Букет виглядає дуже елегантно і стильно, і, я впевнений, що ваша мама буде дуже задоволена таким подарунком. Крім того, ціна на цей букет в магазині Zelena досить розумна, враховуючи якість квітів і дизайн.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025