Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купити мультиварку
wewilinДата: Пятница, 28.04.2023, 12:43 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Допоможіть мені вибрати мультиварку. Хочу купити надійний пристрій, який зможе готувати різноманітні страви. Я чув, що існує багато моделей з різними функціями. Яку розглянути мультиварку?

bitochek_bitДата: Пятница, 28.04.2023, 12:44 | Сообщение # 2
Подполковник
Я вже давно користуюся мультиваркою і можу порадити тобі Philips HD2139/60. Вона може готувати практично всі страви, починаючи від м'яса і закінчуючи тортами. У ній є 14 програм і таймер, який можна налаштувати на 24 години. У неї велика ємність - 6 літрів, що дозволяє приготувати їжу для великої компанії. Я думаю, що це ідеальний вибір.

HellibamaДата: Пятница, 28.04.2023, 12:44 | Сообщение # 3
Подполковник
Я не так давно купив мультиварку REDMOND RMC-PM190S. мені вона дуже подобається, так як у неї є функція "розумний кухар", яка дозволяє готувати страви за рецептом. Вона також має програму для приготування йогурту і випічки. Мультиварка має сенсорне управління і ємність 5 літрів. Я рекомендую її для тих, хто любить експериментувати з кулінарією.

NgarthuoДата: Пятница, 28.04.2023, 12:45 | Сообщение # 4
Лейтенант
Привіт, ми буквально минулого місяця купували собі мультиварку Moulinex ce505a10 https://zhuk.ua/multyvarky/ в інтернет магазині Жук. Вона має безліч функцій, включаючи приготування на пару, смаження і випічку.
Вона також має сенсорний екран і 25 різних автоматичних програм, і дві ручні програми. Мультиварка має ємність 6 літрів і виконана з кераміки. Я думаю, що це відмінний вибір для тих, хто цінує надійність і якість, а тим паче за такі гроші.

SimplyGirlДата: Суббота, 06.05.2023, 20:02 | Сообщение # 5
Рядовой
Дуже дякую за поради та рекомендації)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025