Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Курси водіння
taras_gamperДата: Вторник, 24.09.2024, 09:37 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Друзі, привіт! Нещодавно переїхав до Києва, і постало питання про те, щоб піти на курси водіння. Які автошколи можете порадити? Хотілося б знайти школу із сучасним підходом до навчання, а не просто старі підручники та лекції.

a_sovДата: Вторник, 24.09.2024, 09:43 | Сообщение # 2
Полковник
Я теж нещодавно переїхав до Києва і зіткнувся із такою самою проблемою. Важливо вибрати автошколу із сучасним підходом, щоб навчання було цікавим та корисним. Моя школа виявилася саме такою — крім стандартних лекцій, ми обговорювали сучасні технології на дорогах і як вони впливають на водіїв. Практика теж була на рівні багато часу в міських умовах, що дуже допомогло.

HzBoyДата: Вторник, 24.09.2024, 09:44 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
Привіт! Я колись вибирав автошколу після переїзду, довго читав відгуки. У результаті вибрав таку, де навчання велося на новому рівні, з використанням інтерактивних методів та сучасних автомобілів. Важливо, щоб школа не лише готувала до іспиту, а й давала реальну впевненість у водінні. У мене після курсів залишилися лише позитивні враження.

kirilzhilenko80Дата: Вторник, 24.09.2024, 09:45 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
Привіт! Я колись вибирав автошколу після переїзду, довго читав відгуки. У результаті вибрав таку, де навчання велося на новому рівні, з використанням інтерактивних методів та сучасних автомобілів. Важливо, щоб школа не лише готувала до іспиту, а й давала реальну впевненість у водінні. У мене після курсів залишилися лише позитивні враження.
Доброго дня. Якщо шукаєте, де навчатися на права, то раджу тільки Автошколу Столиці https://stolica.com.ua/avtoshkola-onlajn/ Я сам проходив навчання повністю онлайн — це капець як зручно.
Весь матеріал через Zoom, навіть не треба нікуди їздити. Головне — інтернет і телефон або ноут. Я вибрав вечірні заняття, бо з роботою зручно.
А ще мені пощастило зі знижкою — 1000 грн скинули за реєстрацію. Все чітко, інструктори доступно пояснюють, так що не сумнівайтесь!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024