spamergoda | Дата: Понедельник, 28.10.2024, 15:20 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
|
Спортивне харчування – це набір спеціалізованих сумішей, створених для підтримки здоров'я та підвищення ефективності професіоналів і людей з активним стилем життя. Це сприяє підвищенню атлетичних параметрів, стимулює реабілітацію по закінченні занять, зміцнює суглоби та сполучні тканини, а також сприяє поповнити нестачу потрібних поживних елементів.
Нижче представлені варіанти популярних добавок, що підтримують м'язово-скелетний апарат і загальне благополуччя.
1. ActivLab Flex Xtra 400 грам. Це добавка, створена для збереження здоров'я суглобів та зв'язок. Суміш складається з глюкозамін, сульфат хондроїтину, білок, а також інші елементи, що укріплюють сполучну тканину та сприяють зниженню інфільтрації.
2. Kevin Levrone Joint Support Collagen Peptides 495 грам. Цей продукт включає колагенові елементи, які підтримують пластичність та відновлення суглобів і каркасу. Цілеспрямовано розроблений для атлетів, продукт допомагає оперативному відновленню після завершення фізичних зусиль та покращує стан шкіри, волосся і нігтів.
3. MST FleX Pro. Добавка для підтримки суглобів та сухожиль, що включає набір захисних речовин (глюкозамін, хондроїтин), корисних елементів і мікроелементів, наприклад мінерал магній і вітамін C. Продукт підтримує зниженню спазмів у суглобах, покращує гнучкість та зменшує ймовірність переломів при фізичних навантаженнях.
4. Магній гліцинат. Вид магнію, що відрізняється високою ступенем абсорбції.
5. GoOn Nutrition Protein Bar 33%. Це протеїновий батончик із вмістом білка 33%.
6. Animal Flex. Розширена суміш для здоров'я суглобів і зв'язок, яка містить сульфат глюкози, хондроїтин, MSM та омега-жирні ліпіди. Призначений для атлетів та осіб з інтенсивними спортивними заняттями.
Додатково на веб-ресурсі ви можете вибрати та придбати Sporter ZeroOne https://zdoroviak.com.ua/sporter-zero-one-uk за доступною вартістю. Кожний із зазначених продуктів має власною специфікою та застосуванням, тому доцільно підбирати їх згідно до персональних переваг і рівня фізичної зайнятості.
|
|
| |