Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Між виробниками жалюзі є велика різниця?
dorenyuristДата: Суббота, Вчера, 17:05 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Планую замінити старі жалюзі на нові, але не можу визначитися. Чи є сенс брати дорогі брендові варіанти, чи можна обрати щось дешевше, щоб служило нормально. Не хочу переплачувати, але боюся, що дешеві швидко зламаються або втратять вигляд. Які реально відчутні різниці між виробниками?

RennixДата: Суббота, Вчера, 17:06 | Сообщение # 2
Подполковник
Різниця відчутна. Брендові виробники зазвичай використовують якісні матеріали і надійну фурнітуру, що гарантує довгий термін служби. Дешеві варіанти можуть виглядати схоже спочатку, але швидко гнуться, фарба облазить, механізми клинять.
Краще перевіряти, з чого зроблені ламелі, яка фурнітура і наскільки міцна конструкція. Звертай увагу на гарантії, наявність сервісного обслуговування і склад матеріалів, від цього залежить довговічність.

beketovalimДата: Суббота, Вчера, 17:08 | Сообщение # 3
Рядовой
Я робила вибір між кількома виробниками і зупинилася на бренді, який робить жалюзі під замовлення, враховує точні розміри і використовує якісні тканини. Пластикові дешеві варіанти ламкі і швидко втрачають форму, алюмінієві тримають форму, але виглядають холодно і легко дряпаються.
Тканинні жалюзі добре блокують світло і не бояться пилу, важливо дивитися на щільність тканини, якість пошиття, наявність обробки країв, стабільність кольору після прання і чи не линяють при вологому прибиранні.

arsen_sidihinДата: Суббота, Вчера, 17:12 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата dorenyurist ()
Планую замінити старі жалюзі на нові, але не можу визначитися. Чи є сенс брати дорогі брендові варіанти, чи можна обрати щось дешевше, щоб служило нормально. Не хочу переплачувати, але боюся, що дешеві швидко зламаються або втратять вигляд. Які реально відчутні різниці між виробниками?

Між виробниками дійсно є різниця, її видно по якості матеріалів, точності замірів і терміну служби. Найважливіше звертати увагу на механізми управління і фурнітуру, вони визначають, як довго жалюзі працюватимуть без проблем.
Чи є між виробниками жалюзі велика різниця чи все приблизно однаково можна з цього приводу подивитися корисну інформацію у статті https://delo.ua/news-co....-423469 від Jaluzi Service. 
Вибираючи, оцінюйте матеріал ламелей, щільність тканини, легкість догляду, надійність механізмів, можливість точного заміру і монтажу. Перевіряйте чи можна замінити деталі, наскільки точний механізм підйому і опускання, чи не скрипить при русі, і чи є захист від сонця і пилу для тканин. Так ви зрозумієте, де переплата виправдана, а де бюджетний варіант без ризику, і реально підібрати жалюзі, які прослужать довго і будуть виглядати нормально.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025