Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Профессиональная косметика
fial1771laДата: Вторник, 22.10.2024, 23:28 | Сообщение # 16
Полковник
Статус: Offline
Ну а хто ж не любить косметику!? Звісно, що всі дівчата обожнюють купувати засоби догляду за собою. І тому, я виділила для себе найзручніші сайти , де я найчастіше роблю замовлення. На https://shafa.ua/uk/cosmetics мені дуже подобається замовляти, так як пошук там зручний, і можна швидко знайти потрібну річ. Та й ціни там різноманітні, тому на різний бюджет можна робити покупки.

Kovalchuk_1989Дата: Вторник, 18.03.2025, 21:47 | Сообщение # 17
Лейтенант
Останнім часом помітив, що шкіра стала більш сухою та потребує додаткового догляду.

Вирішив спробувати сироватки для обличчя – чув, що вони мають більш концентрований склад і ефективніше вирішують проблеми шкіри.

Зайшов на сайт Cosmic (https://cosmic.net.ua/ua/syvorotki), і від кількості сироваток у мене просто розбіглися очі! Mr. Scrubber, Manyo Factory, Jigott, Enough, MEDI-PEEL, Genosys, Pyunkang Yul, Beauty of Joseon, I'm From, ANUA, Round Lab, Cos De BAHA, Mary & May, Kaine, Mixsoon, IUNIK, Heimish, DERMA FACTORY, Top Beauty – здається, там є сироватки на будь-який смак і гаманець.

Що мене цікавить у сироватках:

Ефект: Зволоження, живлення, боротьба з пігментацією, зменшення зморшок – залежно від потреб шкіри.Склад: Хочеться знайти сироватку з натуральними компонентами і без шкідливих добавок.Відгуки: Важливо почитати відгуки інших користувачів, щоб зрозуміти, чи дійсно сироватка працює.Зараз розглядаю декілька варіантів сироваток від різних брендів:

MEDI-PEEL: Чув багато позитивних відгуків про їхні сироватки з пептидами.Pyunkang Yul: Цікавить їхня сироватка з мінімальним складом для чутливої шкіри.Beauty of Joseon: Приваблює їхній акцент на традиційні корейські інгредієнти.

Сообщение отредактировал Kovalchuk_1989 - Вторник, 18.03.2025, 21:47

igomak07Дата: Четверг, 27.03.2025, 12:00 | Сообщение # 18
Подполковник
Дійсно варто обирати якісну косметику, бо саме вона є найкращою та безпечною

LisaVДата: Пятница, 28.03.2025, 17:45 | Сообщение # 19
Сержант
Тоже люблю профессиональную косметику. Сейчас патчи под глаза хочу себе купить

mila-malinina-85Дата: Суббота, 29.03.2025, 09:28 | Сообщение # 20
Подполковник
Цитата LisaV ()
Тоже люблю профессиональную косметику. Сейчас патчи под глаза хочу себе купить
Какие-то конкретные есть на примете или пока отзывы по разным патчам для себя читаете? Мне кажется стоит на корейские патчи под глаза обратить внимание https://ramosu.com.ua/litso/uhod-dlya-glaz/patchi-pod-glaza/ ведь они всегда считались одними из лучших и самых эффективных. При правильном регулярном использовании патчи очень круто помогают и прекрасно подтягивают кожу вокруг глаз

kira_kira393Дата: Пятница, 11.07.2025, 13:11 | Сообщение # 21
Подполковник
Я зазвичай купую декоративну косметику у перевірених інтернет‑магазинах із широким асортиментом і надійною доставкою, серед яких особливо вирізняється Holy Lu — інтернет‑магазин, що спеціалізується на декоративній косметиці Flower Knows, пропонує повний асортимент продуктів, регулярні акції та знижки. Щиро рекомендую спробувати цю косметику.

• Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025