Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Санаторий
JuliaMartinenko88Дата: Вторник, 15.12.2020, 20:09 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Хотим с семьей поехать в хороший санаторий на новы год в Карпаты. Кто может подсказать проверенный санаторий?

orarita23Дата: Четверг, 01.07.2021, 12:40 | Сообщение # 2
Лейтенант
Ух ти, на Новий Рік це дуже цікава ідея! Я завжди мріяла зустріти Новий Рік поруч із лісом, щоб кучугури снігу були по коліно, а в будиночку потріскували дрова і дверцята поскрипувала, як у Простоквашино, коли хтось в будинок заходить smile Можу вам порадити дуже хороший санаторій Теплиця. Я відпочивала тут в цьому році. Мені співробітниця нахвалювала його і користь термальних вод https://teplyca.com.ua/uk/treatment/mineral-and-thermal-water/ ось я і зважилася. Мені дуже у них сподобалося! А природа просто чудо! Думаю, що на Новий Рік там повинно бути чудово.

AnatiДата: Вторник, 16.11.2021, 00:28 | Сообщение # 3
Полковник
мы всей семьей проходили  реабилитацию после covid 19 в санатории Кисловодска

Сообщение отредактировал Anati - Вторник, 16.11.2021, 00:29

subocevivanДата: Четверг, 21.04.2022, 22:25 | Сообщение # 4
Лейтенант
Ми дуже любимо взимку та влітку зі своїми родинами відпочивати в Карпатах чи Закарпатті. Як правило ми зупиняємося в цьому санаторії https://borzhawa.com/ тому що нам дуже подобається умови проживання, та й крім того можна чудово оздоровитися на лікувальних процедурах. Зазвичай приїжджаємо на днів 7, щоб встигнути спробувати. Тож якщо і вам актуально, раджу!

Sergey5600Дата: Понедельник, 05.12.2022, 13:08 | Сообщение # 5
Полковник
Привіт! А де можна гарно відпочити в Трускавці, не знаєте?

anzelikafeseckoДата: Понедельник, 05.12.2022, 13:59 | Сообщение # 6
Полковник
Можу вам порекомендувати чудовий санаторій у Карпатах san-karpaty.com Ми саме там минулого року на Новий рік і відпочивали. Отже, я можу вам порекомендувати це місце. Нашій родині санаторій сподобався, гарне харчування, класна природа та недорогі ціни. Тож можете придивитися саме до нього.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025