Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте надійний зоомагазин
LevchenkoДата: Понедельник, 13.02.2023, 16:58 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Всім привіт. У мене є вдома два коти, маленьке цуценя та папуга. Хочу їм купити якісь корми, іграшки, нашийники, ласощі. Порадьте мені перевірений зоомагазин, де можна все це купити не за всі гроші світу.

rostikgrin1989Дата: Понедельник, 13.02.2023, 17:00 | Сообщение # 2
Сержант
Доброго дня. У мене теж удома живуть два коти. Всі корми, нашийники, іграшки тощо я купую завжди в одному інтернет-магазині. Можу поділитись з вами інформацією. Пишіть, із задоволенням вам поможу.

LevchenkoДата: Понедельник, 13.02.2023, 17:01 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
Я вам дуже вдячний за вашу допомогу. Підкажіть, де ви купуєте, Що це за інтернет-магазин? Який там вибір? Поділіться зі мною інформацією. Я перебрав багато сайтів, але так нічого розумного і не знайшов.

rostikgrin1989Дата: Понедельник, 13.02.2023, 17:03 | Сообщение # 4
Сержант
Купувати різні корми для тварин, іграшки, нашийники я раджу вам тут https://masterzoo.ua/ua/ це перевірений мною роками інтернет-магазин. В наявності завжди широкий асортимент товарів для братів наших молодших. Все якісне. Всі мої друзі знайомі, рідні, які мають тварини, роблять покупки саме тут. Жодного разу ще не пошкодували. Рекомендую і вам. Переходьте на сайт магазину, вам сподобається і ваші вихованці будуть задоволені. Вдалих вам покупок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025