Купівля процесора лінійки Intel Core i9
|
|
misterbicips | Дата: Среда, 16.08.2023, 19:37 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Всім привіт! У мене зараз є процесор з лінійки Intel Core i5, а я хочу змінити його на процесор з 9 лінійки. Порадьте мені варіанти, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Среда, 16.08.2023, 19:41 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
|
Я також не так давно змінив Intel Core 5 на 9, хоча і він мене влаштовував, але вирішив трохи посилити свій комп'ютер. Можу тобі підказати онлайн магазин, в якому його купував, там є з чого обирати та ціни хороші.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Среда, 16.08.2023, 19:45 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
|
Мене також 5 Intel влаштовував, але коли почав грати в різні ігри, вирішив, що треба міняти. Скажи, будь ласка, який саме процесор в тебе, та залиш посилання на магазин, в якому його купував.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Среда, 16.08.2023, 19:50 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
|
Intel Core i9-13900K https://telemart.ua/ua/processor/filter/intel-core-i9/ це дійсно вражаючий процесор. Його потужність настільки велика, що завдяки ньому мої ігрові та робочі завдання виконуються на новому рівні швидкості. Здатність працювати на тактовій частоті до 5.8GHz дозволяє мені отримати неймовірну продуктивність. Покупка на Telemart була простої і зручною, доставка швидка. Рекомендую цей процесор всім, хто шукає максимальну продуктивність для своїх завдань!
|
|
| |