Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ігровий ноутбук
LevchenkoДата: Пятница, 15.09.2023, 20:37 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Все не можу вибрати для себе ігровий ноутбук, що можете порадити? Хотів би отримати деякі поради від досвідчених користувачів. Мені потрібний потужний ноутбук, здатний без проблем запускати сучасні ігри з високою продуктивністю. Бюджет у мене обмежений, але готовий вкластися в якісну техніку.

vasya195Дата: Пятница, 15.09.2023, 20:41 | Сообщение # 2
Полковник
Якщо ви підбираєте собі гарний ігровий ноутбук, то раджу звернути увагу на моделі від виробника ASUS. Вони відомі своїми високотехнологічними рішеннями та хорошим співвідношенням ціни та якості. Але не забувайте також про інші популярні бренди, такі як MSI, Acer та HP. Їхні моделі також пропонують відмінну продуктивність і здатні впоратися з найвибагливішими іграми."

LevchenkoДата: Пятница, 15.09.2023, 20:41 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
Прислухаюся до вашої поради, подивлюся на моделі від ASUS, MSI, Acer та HP. Які характеристики варто приділити особливу увагу при виборі потужного ігрового ноутбука? Що визначає його продуктивність? Я поки не дуже розуміюся на технічних деталях, але хочу зробити правильний вибір."

misterbicipsДата: Пятница, 15.09.2023, 20:43 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Цитата Levchenko ()
Все не можу вибрати для себе ігровий ноутбук, що можете порадити? Хотів би отримати деякі поради від досвідчених користувачів. Мені потрібний потужний ноутбук, здатний без проблем запускати сучасні ігри з високою продуктивністю. Бюджет у мене обмежений, але готовий вкластися в якісну техніку.
Мені відомо як можна купити ігровий ноутбук https://allo.ua/ua/products/notebooks/klass-igrovye/ пропоную відвідати онлайн магазин Алло, там ви знайдете великий вибір ноутбуків від різних виробників. Я рекомендую Леново це відомий та надійний бренд, який пропонує якісні ігрові ноутбуки.
Звертайте увагу на такі характеристики, як процесор, відеокарта, обсяг оперативної пам'яті та тип сховища. У мене ноутбук ASUS ROG Strix G614JJ-N3075, він чудово запускає усі сучасні ігри, я вам його раджу.

mila-malinina-85Дата: Четверг, 19.10.2023, 13:58 | Сообщение # 5
Подполковник
У меня такой игровой ноут. Но сейчас ним не могу пользоваться, блок питания перегорел....

igomak07Дата: Четверг, 19.10.2023, 14:07 | Сообщение # 6
Подполковник
Цитата mila-malinina-85 ()
У меня такой игровой ноут. Но сейчас ним не могу пользоваться, блок питания перегорел....
Ничего себе... Обидно конечно, когда такие вещи происходят.... А вы его ремонтировать собираетесь? Блок питания разбирали, что там не так? Может вообще вам будет лучше новый блок питания для ноутбука подобрать https://notebook-battery.com.ua/power-supply и успешно закрыть вопрос. Так вы побыстрее к своему игровому процессу вернётесь!

olhaprigorДата: Понедельник, 06.11.2023, 08:44 | Сообщение # 7
Лейтенант
Цитата mila-malinina-85 ()
меня такой игровой ноут. Но сейчас ним не могу пользоваться, блок питания перегорел....
 Ну тут Вам только новый блок питания покупать ! 
Так , по играм на ноуте , вижу тема та про это . Считается, что ноутбуки предназначены исключительно для работы, несмотря на то, что многие их приобретают домой в качестве стационарного многофункционального компьютера. На ноутбуках смотрят фильмы, изучают сайты, работают с офисными приложениями и делают многое другое, в том числе играют. Стандартной проблемой, с которой может столкнуться практически любой пользователь ноутбука, это самопроизвольное выключение во время игр.  А  почему выключается ноутбук во время игры, а также как этого избежать, вот тут и почитайте  - https://okeygeek.ru/vyklyuchaetsya-noutbuk-vo-vremya-igry/  . 
Прикрепления: 0895781.jpg (59.3 Kb)

Sergey5600Дата: Среда, 18.09.2024, 00:02 | Сообщение # 8
Полковник
Спасибо за ваши варианты, как раз подбираю мощный игровой ноут для покупки.

anzelikafeseckoДата: Среда, 18.09.2024, 08:24 | Сообщение # 9
Полковник
У магазині Dkt представленні гарні ігрові ноутбуки Я сам купував ігровий ноутбук у інтернет-магазині Dkt і був приємно вражений різноманіттям асортименту. У магазині є великий вибір моделей від різних виробників, з різними конфігураціями, що дозволяє знайти оптимальний варіант для будь-яких потреб. Я обрав ноутбук з процесором Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам’яті та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3060. Dkt пропонує детальні описи кожного товару, що допомогло мені визначитися з вибором. Доставка була оперативною, упаковка якісною. Ноутбук працює на відмінно, і всі ігри йдуть без затримок. Рекомендую Dkt за широкий асортимент і відмінний сервіс.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025