|
Ariel-капсули, чи справді вистачає однієї на прання?
|
|
| vasya195 | Дата: Вторник, 21.10.2025, 16:55 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
|
Хто вже пробував Ariel-капсули, цікаво, чи справді вистачає однієї на повне прання. У мене часто бувають речі після тренування, постіль, дитячий одяг — усе різного ступеня забруднення, і не хочеться перевантажувати машинку чи перевитрачати засіб. Читав, що вони нібито дуже концентровані, але не розумію, чи буде ефект такий самий при великій кількості речей. Ще чув, що деякі кладуть дві, коли багато білизни або дуже брудні речі. Цікаво, як воно на практиці — чи не залишається піна, запах і чи справді все вимивається начисто?
|
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Вторник, 21.10.2025, 16:55 | Сообщение # 2 |
 Майор
|
Привіт, я давно користуюсь цими капсулами. Одна дійсно справляється зі звичайним завантаженням пральної машини, приблизно до п’яти кілограмів речей. Головне покласти капсулу прямо в барабан, а не в лоток, тоді вона розчиняється рівномірно. На сильних плямах, типу жир чи трава, результат помітний навіть без додаткового засобу. Для речей середнього ступеня забруднення ефект відмінний — свіжість, м’якість і приємний аромат тримаються довго. Якщо завантаження занадто велике, просто розподіли речі більш рівномірно. Так ефективність не падає, і одяг чистий після першого циклу.
|
| |
| |
| vasya195 | Дата: Вторник, 21.10.2025, 16:56 | Сообщение # 3 |
 Полковник
|
От якраз про аромат хотів спитати. Чи не надто він сильний? Бо не люблю, коли речі мають занадто насичений запах. І ще: я іноді перу кольорові футболки з білими рушниками, ніколи не було плям чи потьмяніння кольорів? Раніше при порошку це траплялося, і доводилось вибілювати все заново. Мені важливо, щоб кольори залишались яскравими, а тканина не ставала жорсткою, бо деякі засоби пересушують волокна. Хотілось би знайти варіант, де і чисто, і приємно на дотик після сушіння.
|
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Вторник, 21.10.2025, 16:57 | Сообщение # 4 |
 Майор
|
Цитата vasya195 (  ) От якраз про аромат хотів спитати. Чи не надто він сильний? Бо не люблю, коли речі мають занадто насичений запах. І ще: я іноді перу кольорові футболки з білими рушниками, ніколи не було плям чи потьмяніння кольорів? Раніше при порошку це траплялося, і доводилось вибілювати все заново. Мені важливо, щоб кольори залишались яскравими, а тканина не ставала жорсткою, бо деякі засоби пересушують волокна. Хотілось би знайти варіант, де і чисто, і приємно на дотик після сушіння. Запах у Ariel-капсул збалансований, відчутний, але не нав’язливий, після сушіння залишається лише легка свіжість. Тканини після прання приємні, м’які, не електризуються і не жорсткіють. Кольори не тьмяніють, навіть після багаторазового прання речі зберігають насиченість, а білі залишаються чистими без жовтизни. У складі капсул є компоненти, що розчиняються навіть у прохолодній воді, тому не потрібно виставляти високу температуру. Я перевіряв і на змішаних завантаженнях — жодних плям чи залишків не було.
До того ж зручно, що не треба відміряти дозу, просто кидаєш капсулу й запускаєш програму. Рекомендую придбати капсули для прання Ariel у онлайн-магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/categor....d=ariel вони завжди оригінальні, мають свіжу партію, упаковка щільно закрита, а доставка швидка. Це реально економний і якісний варіант для щоденного прання, після якого речі виглядають, ніби нові.
|
| |
| |