Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Команда де не кидають напризволяще
vadim_vadikovichДата: Вторник, Сегодня, 00:51 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Для мене завжди було важливо знайти місце, де до тебе ставляться не як до "пацієнта №5", а як до людини зі своїми страхами та особливостями. Мені здається, що саме в цьому центрі працює команда, яка чує. Я прийшов зі скаргою на біль, і мені не сказали "прийдіть завтра" або "потерпіть до вечора". Мене прийняли того ж дня, зробили знімок і одразу почали лікування, поетапно знімаючи симптоми. Але найбільше мене підкупила післясервісна підтримка. Через кілька днів після пломбування мені зателефонували і запитали, чи все гаразд, чи немає дискомфорту при змиканні щелеп. Це дрібниця, але вона показує системний підхід. Я бачив, як лікарі консультуються один з одним у складних випадках, запрошують хірурга чи ортодонта, якщо бачать, що проблема комплексна. Тут немає поділу на "свою" та "чужу" роботу — усі працюють на кінцевий результат. Якщо ви шукаєте місце, де не пропаде жодна копійка і жодна хвилина вашого часу, де вас не будуть штовхати від кабінету до кабінету без зв'язку — це знахідка. Я залишився тут надовго, бо відчув турботу про свою посмішку на всі 100 відсотків. Прочитати докладніше: https://vistka.com.ua/vid-chogo-zalezhit-vartist-implantaciyi-zubiv/ .

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2026