Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Полювання на ідеальний купол
vadim_vadikovichДата: Четверг, Вчера, 22:51 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Багато хто помилково думає, що парасолька — це суто утилітарна річ, але для мене це ще й елемент настрою. Я довго шукала модель, яка б не рвалася від вітру, не вицвітала на сонці (так, і влітку вона рятує) і при цьому виглядала стильно. Мої пошуки привели мене в «Zonttop». По-перше, приємно вражає, що на сайті немає зайвого маркетингового шуму — просто величезний вибір із чіткими характеристиками. По-друге, ціни приємно контрастують з тим, що я бачила у конкурентів. Я звикла порівнювати, і в цьому магазині я знайшла моделі з подвійним шаром тканини та вітрозахисною системою за ціною звичайного китайського одноразового виробу. Особливо мене порадувала серія автоматичних парасольок із механізмом, який не заїдає при відкритті. Тепер я не боюся, що механізм зламається в самий невідповідний момент перед діловою зустріччю. Крім того, колірна гама настільки широка, що я змогла підібрати екземпляр під кожне своє пальто. Це дуже економить час і нерви, коли не потрібно оббивати пороги десятка магазинів у пошуках потрібного відтінку. Прочитати докладніше: https://zonttop.in.ua/parasol....anichni .

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2026