| vadim_vadikovich | Дата: Понедельник, Сегодня, 20:26 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Багато хто переживає, що на стиках штучного каменю будуть видно смуги або з'являться сколи. Я теж лякався, поки не побачив роботу професіоналів на власному виробництві. Їхня технологія склеювання швів передбачає використання клеїв, повністю сумісних з кольором основи, плюс подальша шліфовка мокрим способом. Вони не маскують дефекти, а роблять стик монолітним. Оскільки це сертифіковане виробництво, всі матеріали для з'єднання мають однаковий коефіцієнт розширення, тому при нагріванні шов не розходиться. Мені показали зразки, де через рік експлуатації місце з'єднання залишалося гладеньким як скло. Своє виробництво дає їм можливість експериментувати зі складами і вибирати найкращий варіант для кожного відтінку. Також вони роблять безшовні мийки та підвіконня, що виглядає дорого, але коштує адекватно. Я переконався, що боятися стиків варто лише тоді, коли роботу робить кустарний цех без контролю вологості. Тут же кожна деталь проходить контроль геометрії лазером, тому навіть довгі стільниці виглядають як цільний шматок натурального каменю, тільки легші та тепліші на дотик. Ознайомитися з інформацією: https://focusukraine.com.ua/budivny....-mramor .
|
| |
| |