| vadim_vadikovich | Дата: Четверг, Вчера, 03:22 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Коли я вчергове відкриваю шафу перед робочим ранком, мені хочеться одного: щоб усе поєднувалося без зайвих думок. Раніше я купувала речі окремо в різних місцях, і завжди виходила якась розрізненість: тут брюки трохи світліші, там блуза фасоном не сідає. Але коли ти обираєш цілісну систему, все стає на свої місця. Саме такою системою для мене стали речі, що шиються спеціально для жінок у діловому стилі. Головне, що я ціную — це здатність базових моделей виглядати дорого без зайвих викрутасів. Матеріали тримають форму навіть після довгого дня в офісі чи частих поїздок. Я перестала думати про те, чи не зміниться колір після прання, чи не сяде тканина. Тут усе передбачено. І коли я бачу жіночі костюми, які виглядають так, ніби їх створювали з розумінням анатомії, я розумію, що це економія не тільки грошей, а й нервів. Просто береш вішалку, і ти вже знаєш, що виглядатимеш на всі сто відсотків, навіть якщо на зустріч вирішила вийти без піджака. Ознайомитися з деталями: https://mamabook.com.ua/yak-suc....v-ofisi .
|
| |
| |