| vadim_vadikovich | Дата: Пятница, Сегодня, 02:12 | Сообщение # 1 |
|
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Багато хто каже, що отримати права – це просто документ. Для мене це стало символом абсолютно нової свободи. Уявіть, що ви не залежите від графіка маршруток, не стояєте на зупинках взимку та не штовхаєтеся в метро. Ви просто сідаєте в машину і їдете туди, куди вам потрібно. Ця можливість змінює ритм життя. Але щоб ця свобода приносила радість, а не стрес, до неї потрібно правильно підготуватися. Я свідомо підійшов до вибору місця для навчання, бо хотів, щоб мої перші кілометри були безпечними та комфортними. За час курсу я не просто навчився вмикати повороти та перемикати швидкості. Я змінив своє ставлення до дороги, до інших водіїв та до себе самого. Моя самооцінка значно підвищилася, коли я вперше самостійно доїхав від одного кінця Києва до іншого. Я відчув себе дорослішим, відповідальнішим. Тепер я можу везти свою родину за місто, допомагати друзям із перевезенням речей або просто їхати наодинці, слухаючи музику, та насолоджуватися процесом. І найцінніше, що я усвідомив: за кермом ти відповідаєш не тільки за себе, а й за життя інших людей. Це велика відповідальність, але з хорошою школою вона не лякає, а надихає бути уважним та професійним водієм. Повні відомості: https://vistka.com.ua/vodiisk....yeshini .
|
| |
| |