Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

ludposka: Обожаю торшеры. У родителей он был и я себе тоже купила. Торшер -это дополнительный уют и выбрать та
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

tarinkova: Очень классная статья по поводу торшеров. Сейчас они снова вернулись в моду и это правильно -такое о
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

rivoshi: Я могу посоветовать вам действительно самый надежный вариант, вот тут в
Как скачать 777 казино на ПК и начать играть на деньги?


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Бездоганний квартирний переїзд у Києві

Бездоганний квартирний переїзд у Києві

00:40

Бездоганний квартирний переїзд - це майже завжди довгий і важкий процес, що вимагає ґрунтовної підготовки.

Як підготуватися до переїзду

У середньому на підготовку до фізичного переїзду йде від тижня до місяця. Найшвидше зі зборами впораються ті, у кого невелика кількість речей і є додаткові помічники: «Наприклад, сім'ї з двох осіб, за умови, що їм допомагають ще два-три друзі, достатньо п'яти-шостій години, щоб швидко все зібрати. Місяць же знадобиться тим, хто планує збирати все і перебирати кожну категорію речей щодо потреби самостійно».

При переїзді в орендовану квартиру варто заздалегідь вивчити її оснащення побутовими предметами. Наприклад, якщо в новій квартирі, окрім пральної машини, є сушильна, то брати розкладну сушарку немає потреби. За таким же принципом Бережнова радить вивчити кожну зону будинку та скласти спеціальний чек-лист того, що потрібно у нову квартиру. Чи достатньо посуду на кухні чи треба забрати свій? Чи вписуються старі предмети інтер'єру у новий? Чи достатньо шаф та інших місць зберігання? Чи є все необхідне для збирання?

Як перевозити великі речі

Варто оцінити і кількість великогабаритних меблів та побутової техніки, що перевозитиметься, та заздалегідь залишити заявку у спеціальному мувінг-сервісі. Бригада вантажників допоможе розібрати, упакувати, винести та акуратно перевезти речі за новою адресою. Інший варіант - оренда або каршеринг на добу або кілька днів легкового автомобіля, газелі чи вантажівки на спеціальних сервісах.

Які речі не варто брати із собою

На початку зборів варто визначитися, які речі варто перевезти, а від яких можна відмовитися. Зоя Бережнова вважає, що переїзд — чудова можливість «розхламатися». Для цього можна поділити квартиру на кілька зон і перебирати їх на предмет потреби по одній за підхід.

Найкраще спочатку позбавлятися «дублікатів» — повторюваних речей: «Перш ніж упаковати десяту сковорідку, запитайте себе, чи точно ви хочете платити за перевезення кожної з них?» Далі варто оцінити фінансові можливості одразу після переїзду та вирішити, чи залишати деякі старі речі (потертий стілець, стіл зі сколом чи старий чайник) на перший час у новому будинку чи одразу ж купити нові. Подібної логіки варто дотримуватися і щодо побутової хімії: кошти з напівпорожніх баночок можна як залишити в квартирі, так і взяти з собою, переливши менші ємності. Пізніше переберіть гардероб і грамотно відберіть одяг, який не носився кілька сезонів, малий, порваний або зламаний. Зламані дитячі іграшки ж, старі ганчірки, швабри, посуд зі сколами та інші речі, які вже не можна використовувати чи відремонтувати, краще утилізувати чи віддати на переробку перед тим, як переїхати до іншої квартири.

Передача старих речей на благодійність — це чудова можливість допомогти нужденним та забезпечити вторинне використання.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024