Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
dunducatti: Отличный пост о производстве резиновой плитки! Действительно, этот материал завоевал популярность бл
Технология производства резиновой плитки

dunducatti: Чудовий пост! Автоматизація дійсно стає ключовим фактором для оптимізації бізнес-процесів і підвищен
Автоматизация Бизнеса: Как Подобрать и Организовать Поставку Оборудования для Автоматизации

dunducatti: Звичайно, літні шини грають важливу роль у забезпеченні безпеки та комфорту під час водіння в теплий
Шини літні для авто: особливості і поради вибору

tarinkova: Отлично, что попалась эта статья. Как раз планируется ремонт офиса в Минске, уже и материалы закупил
Ремонт офиса "под ключ" в Минске


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Як повинні відкриватися протипожежні двері і чому

Як повинні відкриватися протипожежні двері і чому

22:46

Металеві протипожежні двері, втім, як аналогічні конструкції з інших матеріалів, є обов'язковою частиною захисту від вогню у будинках громадського призначення. Будь-який об'єкт, у якому одночасно перебуває велика кількість людей, не може бути введений в експлуатацію відповідно до вітчизняного законодавства, якщо всіх вимог пожежного захисту не дотримано. І двері металеві протипожежні є його частиною.

У цій статті ми розповімо про основні особливості цих конструкцій, переваги виробництва на замовлення, а також у якому напрямку вони мають відкриватися. А купити якісні вогнестійкі двері можна від виробника Cortez: https://cortez.ua/ua/g27931686-metallicheskie-protivopozharnye-dveri. Причому ціна буде максимально вигідною, адже вам не доведеться сплачувати за послуги посередників.

Чому металеві протипожежні двері відчиняються на вихід

Конструкція металевих протипожежних дверей включає металевий каркас, короб та два листи. Між ними є шар термоізоляції. Як правило, використовують мінеральну вату на основі базальтового волокна. Також використовується вогнестійка фурнітура та спеціальний ущільнювач за контуром. Крім нього, всі елементи конструкції повинні мати однаковий клас вогнестійкості. А ущільнювач навпаки повинен спінюватися під впливом тепла, адже саме він відповідає за захист від проникнення газоподібних продуктів горіння.

Відповідно до вимог протипожежної безпеки, металеві двері такого типу повинні відчинятися на вихід. Це покликане полегшити людям евакуацію навіть за умов сильного задимлення. Також добре укомплектувати двері системою антипаніка.

Купити двері металеві протипожежні Cortez від виробника в Україні

Згідно із законом, металеві протипожежні двері в Україні мають пройти сертифікацію. Тільки в цьому випадку вони вважатимуться придатними та вогнестійкими. Купити таку конструкцію від виробника можна через сайт Cortez. Переваг буде багато. Серед них: доступна ціна, можливість виробництва на замовлення, великий вибір дизайнерських рішень.

Двері металеві протипожежні Cortez – це надійна продукція, що повністю відповідає заявленому в документах класу вогнестійкості. Крім виробів із металу, є варіанти з дерева та термостійкого скла. Наявність скляних вставок, кількість стулок та колір можна узгодити окремо.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024