Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Як Репітер WiFi купити?

Як Репітер WiFi купити?

21:41

Збільшити зону покриття мережі Wi-Fi в офісі, квартирі чи будинку покликані підсилювачі бездротового сигналу. У матеріалі поговоримо про те, які вони бувають і на які характеристики слід звернути увагу, щоб зробити усвідомлений вибір відповідного пристрою.  Репітер WiFi купити ви можете в каталозі магазину Donsat.

Призначення підсилювача сигналу Wi-Fi

Нормальна робота бездротової мережі залежить від багатьох факторів:

  • потужності джерела бездротового сигналу (роутера);
  • розміру та конфігурації приміщення;
  • матеріалів, у тому числі виконані природні перепони (стіни, перегородки, меблі тощо. буд.) по дорозі поширення сигналу;
  • точки розміщення роутера усередині приміщення;
  • наявності перешкод та наведень, що створюються іншим обладнанням (бездротові мережі сусідів, мікрохвильові печі, радіотелефони, Bluetooth пристрої тощо).

Наявність хоча б одного з перерахованих вище факторів, як правило, негативно позначається на роботі бездротової домашньої мережі Wi-Fi. Одні негативні чинники можна виключити без фінансових вкладень самостійно. Наприклад, переключивши свій роутер на інший канал мовлення і виключивши цим конфлікт з обладнанням, встановленим у сусідів. Або добре розташувати бездротову точку доступу всередині квартири, скориставшись рекомендаціями, викладеними в цій статті. А ось інші фактори здебільшого є непереборними. Складно уявити тотальне перепланування житлової площі, основою якої став слабкий сигнал Wi-Fi у дальній кімнаті, або повну зміну меблів, оскільки стара сильно «глушить» сигнал. У цьому випадку не обійтися без додаткового обладнання, що підсилює сигнал бездротової мережі.

Клас таких пристроїв називається по-різному: репітери, ретранслятори, повторювачі, підсилювачі, бездротові мости. Суть від цього не змінюється - всі вони служать однієї мети, а саме - посилення сигналу існуючої мережі, збільшення площі впевненого прийому сигналу Wi-Fi і передачі інформаційних потоків на більш далекі відстані, ніж цього можна досягти лише за допомогою роутера.

Працює досить просто — в зоні приміщення, де сигнал з основного роутера недостатньо сильний і бажає кращого, підсилювач приймає його, посилює і транслює в ефір сигнал високої якості.

Тут слід сказати, що через конструктивні особливості, при використанні репітера знижується швидкість передачі даних у бездротовій мережі практично вдвічі. Однак, за високої пропускної спроможності вхідного інтернет-підключення та відносної дешевизни рішення, це вважається прийнятним.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024