Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Як вибрати ідеальний змішувач для ванної та кухні?

Як вибрати ідеальний змішувач для ванної та кухні?

15:13

В'їзд в нову квартиру подія відповідальна і хвилююче. Дуже часто на радощах люди навіть не відразу перевіряють сантехніку, яку встановлює забудовник. А сантехніка від забудовника найчастіше тимчасова, розрахована на те, що власник незабаром буде робити ремонт. І ось по ходу ремонту, господар квартири виявляє, що у нього в будинку стоять тимчасові змішувачі, термін служби яких не перевищує одного року. Для заміни потрібен новий, але в магазинах від величезного вибору розбігаються очі. Як вибрати правильний змішувач з безліч таку! Давайте розбиратися. Замовити ідеальний змішувач для ванної та кухні ви можете тут https://santehpoliv.in.ua/.

Спочатку треба визначитися, куди потрібен змішувач. Змішувачі для кухні, душа та ванної разюче відрізняються.

Змішувач для кухні

При виборі вироби зовнішній вигляд є важливим, але не вирішальним критерієм. Більш важливу роль відіграють його ціна, матеріал виготовлення, форма раковини та інше.

Вид управління

Першим важливим фактором буде мати вигляд управління змішувача. Зараз досить широкий вибір для зручності кожного споживача.

Двохвентильні змішувачі

Існує думка, що такі змішувачі вже давно канули в лету, але в реальності це зовсім не так. Двохвентильний вид не тільки не збираються знімати з виробництва, але і з кожним роком виробники розширюють його модельні ряди.

Класичні змішувачі на ДВОХВЕНТИЛЬНІ основі досить надійні, в ролі вентилів виступають кран-букси, які бувають декількох видів.

  1. Кран букси з гумовою прокладкою досить надійні і прості в експлуатації. Єдиний мінус, що при нагріванні гумова прокладка розширюється і збільшує потік води. У зв'язку з чим можуть виникнути труднощі при регулюванні температури. Вони ідеально підійдуть, якщо у водопроводі вода поганої якості, а ставити фільтр на водопровідну систему власник зовсім не збирається.
  2. Кран букси з керамічним клапаном дуже зручні в експлуатації. На відміну від гумових прокладок їх не можна повертати на 180 градусів, є лише 90 або 50 і 25 градусів. Є один мінус - в квартирах з водою поганої якості вони довго не послужать. Найменший сміття у воді прискорює знос вироби.

У будь-якому випадку, зручність двохвентильних змішувачів полягає так само в тому, що при необхідності дуже легко підібрати запасні запчастини, і коштують вони недорого, що істотно заощаджує бюджет.

Змішувачі з одним важелем

У наш час - найпоширеніший вибір змішувача. Своєю популярністю сантехнічний виріб зобов'язана своєю зручністю. Адже кран можна відкрити і закрити, не застосовуючи рук. У величезному асортименті змішувачів кранів можна побачити абсолютно несподівану розташування важеля: зверху, знизу і збоку. Управління здійснює спеціальний картридж, який пов'язаний з важелем. Через кілька років може виникнути необхідність його заміни, але це не створить жодних труднощів, оскільки більшість виробників використовують стандартні картриджі, які не відрізняються високою вартістю.

З електронним управлінням

Це новинка серед змішувачів. Безумовно, ціна такого виробу набагато вище, але і зручності більше. Необхідна температура і тиск води управляються повністю електронікою. Сенсор може бути встановлений на виливу, на екрані поруч і навіть датчик може реагувати на рух. Останній варіант дуже зручний для власників, що відрізняються забудькуватістю. З таким краном можна не турбуватися про те, чи не забув людина вимкнути воду, адже при відсутності руху вода сама перестане текти.

Форма виливу і конструкція вироби

Вибір форми вироби на пряму залежить від раковини, встановленої на кухні. Виливши повинен відрізнятися зручністю для подальшої експлуатації. Виливши може бути цілісним і поворотним.

  1. Цілісний є одним цілим зі своїм корпусом;
  2. Поворотний може повертатися.

Висоту виливу слід вибирати виходячи з способу установки раковини. Виливши повинен переходити через бортик раковини. Ще грає роль і місце установки змішувача. Так, при установці безпосередньо в стіну виливши може бути прямим, а при установці на стільницю при накладної раковині виливши потрібен досить високий.

Змішувач для ванної

У ванну крім двохвентильних, змішувачів і електронних змішувачів відмінно підійдуть каскадні вироби. Істотних змін в управлінні каскадних змішувачів немає, більше дизайнерське виріб. Каскадний кран дозволяє у власній ванній відтворити вигляд дикої природи. Вони випускають широку, як водоспад, струмінь води.

У виборі змішувача у ванну слід спиратися на:

Місце встановлення

Кран у ванній можна встановити на стіну або на саму ванну. Залежно від того буде змінюватися і кріплення для крана.

  1. Коли змішувач кріпиться на стіну, то змішувач кріпиться на пряму на водопровідні труби, які можуть бути відкриті, а можуть бути закриті;
  2. Установка на бортик ванни не особливо відрізняється від установки на раковину, що фахівцеві зробити буде зовсім не складно;
  3. Змішувач може бути встановлений окремо від ванни на спеціальній ніжки або поличці над бортиком ванни.
  4. Довжина виробу.

Тут в першу чергу грає роль зручності в експлуатації.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024