Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

ludposka: Обожаю торшеры. У родителей он был и я себе тоже купила. Торшер -это дополнительный уют и выбрать та
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

tarinkova: Очень классная статья по поводу торшеров. Сейчас они снова вернулись в моду и это правильно -такое о
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса

rivoshi: Я могу посоветовать вам действительно самый надежный вариант, вот тут в
Как скачать 777 казино на ПК и начать играть на деньги?


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Як виглядають і де використовуються садові ножиці

Як виглядають і де використовуються садові ножиці

20:21

У саду просто не обійтися без добрих садових ножиць. З цим інструментом багато процедур догляду за садом стають простими і не забирають багато часу. Користуватися якісними ножицями дуже легко: із цим зможе впоратися кожен. Замовити садові ножиці ви можете тут https://ars.ua/ru/sad-i-gorod/sadovij-ruchnij-instrument/sekatori-ta-gilkorizi/filter-typ:nozhnicy/.

Особливості

Багато людей захоплюються садом. Якщо прибудинкова ділянка має таку зону, її не можна залишати без належного догляду. Варто ненадовго закинути сад, як він миттєво заростає зеленню і бур'яном, а на упорядкування може піти дуже багато сил і часу. Звичайно, у спеціалізованих магазинах сьогодні продається величезна кількість, з якою догляд за садом та городом спрощується. Проте заміни ручного інструменту для багатьох робіт немає.

З ножицями можна працювати не лише у саду, а й на городі. Це пристосування дає можливість надати фруктовим та декоративним посадкам цікаву форму. Правильно підібраними ножицями можна постригти навіть газон. Цей інструмент не є складним. Він складається з гострих ріжучих ножів, з'єднаних один з одним шарнірами, а також двох рукоятей та пружинної дужки. Сучасні виробники виготовляють та постачають на прилавки спеціалізованих магазинів надійні та зносостійкі інструменти, у виробництві яких використовується високоякісна сталь. Але, незважаючи на цей факт, для різання досить товстих гілок садові ножиці навряд чи підходять, тому що під час таких процедур можуть отримати серйозні пошкодження стеблинки рослин.

Призначення

Садові ножиці – це чудовий та корисний інструмент, який легко справляється з багатьма завданнями. Інакше ці ножиці називають універсальним інструментом. Використовують цей пристрій для наступних робіт:

  • обрізки пагонів та не дуже щільних гілок;
  • для догляду за чагарниками, кронами дерев;
  • для збирання винограду;
  • для стрижки досить високих огорож та чагарників (зазвичай пускають у справу великі секатори);
  • для стрижки кущів та трави, у тому числі газонної (в основному використовують маленькі моделі секаторів);
  • ножицями з ковадлом можна сміливо різати щільні гілки та сучки.

Електричні

Багато дачників і садівників вважають стрижку зелені, що розрослася, за допомогою механічних ножиць занадто стомлюючою і трудомісткою. Прекрасною альтернативою цим інструментам є сучасні електричні пристрої. Варто відзначити, що шнура, який з'єднує таку техніку з розеткою, може і не бути, адже багато хто з подібних моделей працюють від літійних АКБ. Середній час роботи таких варіантів за умови повного заряду зазвичай становить 45 хвилин. Цього часу має вистачити на обробку невеликої площі дачної ділянки з садовими насадженнями. Багато акумуляторних моделей садових ножиць оснащуються доповненням у вигляді спеціальних ніжок для стрижки трави та чагарників. Роблять їх із високоміцної загартованої сталі. Використовуючи ці інструменти, вдасться без зайвих зусиль зробити фігурну стрижку краю газону. Після цього можна буде поміняти ножі, а потім приступити до формування кромки чагарників, щоб надати їм необхідної форми.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024