Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Як здійснюється повірка лічильників тепла

Як здійснюється повірка лічильників тепла

17:32

Кожен володар лічильника теплової енергії зобов'язаний проходити періодичність процедуру перевірки, суть якої полягає в перевірці правильності показань приладу, якщо цього не зробити в зазначені виробником терміни, то прилад буде визнаний недійсним, а розрахунок ціни буде здійснено за стандартним тарифом.

Для того щоб пройти повірку лічильника тепла, вам потрібно буде зняти свій прилад і доставити його в лабораторію, потім дочекатися результатів, і в разі визнання лічильника справним встановити його знову, без зняття таку процедуру здійснити не можна, важливо щоб у організації надає послуги була ліцензія. В середньому все це займає кілька днів.

На перший погляд, повірка лічильників тепла може здатися складною, однак, справне і зареєстрований пристрій дозволяє економити в Україні, в середньому, до 6-8 тисяч, що дозволяє вам окупити не тільки агрегат, але і сам захід. Проводити її потрібно в середньому раз в 4-6 років, а загальна економія за цей час складе більше 20 тисяч. Детально тут poverkadom.kiev.ua.

Теплолічильники бувають наступного призначення:

  1. Індивідуальні (квартирні), для обліку тепла житла, вони ставляться на радіатори;
  2. Загальнобудинкові, їх монтаж здійснюється в підвалі;
  3. Промислові, для теплогенеруючих підприємств.

В ході процедури фахівці можуть виявити несправності пристрою і запропонувати вам їх усунути, це зажадає додаткових коштів, але обійдеться дешевше покупки і установки нового лічильника. У разі його несправності вам необхідно буде зробити заміну.

Після закінчення, якщо теплосчетчик визнається справним, вам видається свідоцтво про проведену повірку. Свідоцтво друкується на спеціальному бланку, містить інформацію про організацію, що надають послуги, її сертифікату та акредитацію. Обов'язковий документ - дата видачі, саме від неї будуть вестися терміни нового міжповірочного інтервалу. Весь пакет документів необхідно буде надати в уповноважені організації, поки цього не буде зроблено, плата за комунальні послуги буде нараховуватися відповідно до нормативів.

Несправний теплосчетчик може спотворювати показники як в більшу, так і в меншу сторону, своєчасна повірка лічильника тепла - це запорука не тільки вірності показників, але і економії при оплаті комунальних послуг.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024