Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Кому зручно використання хмарною 1С: Підприємство. Перевірені рішення і нові можливості

Кому зручно використання хмарною 1С: Підприємство. Перевірені рішення і нові можливості

09:50

У даній статті ми розглянемо плюси і мінуси 1С в хмарі, можна порівняти всі за і проти роботи в хмарної 1С в порівнянні з «коробочним» рішенням.

Плюси і мінуси 1С в хмарі?

Автоматизація бізнес-процесів - одна з пріоритетних завдань керівників більшості компаній. 1С: Підприємство дозволяє автоматизувати бухгалтерський і управлінський облік, а також економічну діяльність компанії в цілому. Замислюючись про придбання 1С, користувачі часто опиняються перед вибором: купити програму або використовувати хмара. Сьогодні велика кількість компаній надають послуги хмарного зберігання. Практично кожна з цих організацій будує свою маркетингову стратегію на головних плюси хмарного розміщення 1С: безпека, гнучкість, мобільність, однак мало хто з постачальників послуг згадує про мінуси, які необхідно враховувати перед початком використання хмари. Детально тут https://www.cloud.net.ua/1c_online.html.

1С в хмарі є сервер, що дозволяє працювати з програмою через інтернет. Дане рішення базується на технології SaaS, коли підприємство не купує програму, а оплачує використання 1С як послугу. Іншими словами, компанія орендує даний програмний продукт. При хмарному розміщенні програма встановлюється на віддалений сервер, до якого підключаються користувачі.

Переваги хмарного розміщення 1С

Багато користувачів хмарної 1С відзначають ряд незаперечних переваг даного рішення в порівнянні з традиційним варіантом. Поступово хмара починає витісняти «коробочки» рішення, однак прихильників стандартної «коробки» все ще більше, ніж прихильників передового способу розміщення. Проте, перейшовши в хмару і зрозумівши його ключові переваги, користувачі не хочуть повертатися до стандартного варіанту розміщення.

Висновки

Читаючи цю статтю, ви, швидше за все, хотіли знайти відповідь на питання: «Що вибрати хмара або коробку для розміщення 1С?» Відповісти однозначно на питання неможливо. Для прийняття правильного рішення ви повинні раціонально розуміти свої потреби і оцінювати свою можливість постійно забезпечувати безперебійний інтернет на підприємство. За статистикою, хмари найчастіше використовують для стартапів і невеликих компаній, так як хмарне розміщення дозволяє швидко стартувати і не вимагає великих початкових вкладень. Відсутність плати за обслуговування і можливість змінювати число користувачів, регулюючи самостійно свій бюджет на придбання ліцензії, є одними з вагомих переваг хмарного рішення в порівнянні з «коробкою».

Звичайно, хмари мають ряд недоліків і можуть гальмувати роботу при проблемах з установкою Інтернет-з'єднання. Проте рівень захисту даних в хмарі настільки високий, що рідкісні перебої інтернету не є причиною відмови від такого розміщення. Якщо говорити про «коробці», то вона також як і раніше гарантує надійність збереження даних. Крім цього, вона набагато простіше в плані дописування програми під індивідуальні потреби клієнта. Така функція особливо важлива для організацій зі складною структурою і багатоступінчатими бізнес-процесами. З іншого боку, термінальне підключення (RDP або RemoteApp) повністю вирішує проблему відсутності конфігуратора в хмарної 1С. Таким чином, ви зможете без проблем внести необхідні корективи під себе. Більш того, простота настройки хмари і автоматичне оновлення програми роблять процес роботи більш зручним і зрозумілим для користувача.

У цій статті ми не ставили собі за мету переконати всіх прихильників «коробкового рішення» перейти в хмару. Головною метою було показати реальні плюси і мінуси хмарної 1С. Стверджувати, що якесь із цих рішень кращий за інший буде некоректно і недоречно. Кожен керівник повинен ясно оцінювати потреби і пріоритети своєї компанії, віддаючи перевагу більш зручного варіанту. Головна мета даної статті - це демонстрація розвитку і нових можливостей 1С: Підприємство в хмарі. Обидва рішення зручні, але орієнтовані на різних споживачів, які мають різні цілі.

Орієнтуючись на розрахунок TCO, можна заявити, що використання хмарної 1С вигідніше в довгостроковій перспективі, але, з іншого боку, провівши глибший аналіз локального «коробкового рішення» можна отримати приблизно такий же розрахунок. Тому рішення залишається за вами.

Рекомендуємо протестувати хмарну 1С, а потім остаточно прийняти для себе рішення. Сьогодні конкуренція між постачальниками досить висока, тому у вас є можливість знайти максимально вигідну пропозицію за доступною ціною.

Яку версію розміщення ви не оберете, ви можете бути впевнені на 100 відсотків, що ваш бізнес почне розвиватися зовсім по-іншому. Якщо спосіб розміщення підібраний грамотно, то автоматизація процесів буде проводитися на вищому рівні.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024