Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Квартири з ремонтом в Івано-Франківську від blago developer

Квартири з ремонтом в Івано-Франківську від blago developer

19:21

На перший погляд, придбання Квартири з ремонтом в Івано-Франківську, а іноді і з меблями, і побутовою технікою – безперечний плюс. Але чому так часто покупці не прагнуть вибрати цей варіант? Давайте позначимо позитивні та негативні сторони цього питання.

Головні та найбільш значущі мінуси, які бачать люди у вже готовій до заселення квартирі, – це невпевненість у якості та унікальності. На жаль, сумніви у правильності виконання та використанні якісних будматеріалів аж ніяк не безпідставні. Дуже часто доводиться стикатися з тим, що в процесі експлуатації ремонт піддається несподіваним руйнуванням або зручності ламаються і перестають виконувати свої основні функції. Також багатьох зупиняє абсолютна ідентичність дизайну квартир у сусідів. Виникає відчуття лікарняних палат: куди не зайдеш – скрізь однакові комбінації оздоблювальних матеріалів.

Але цим фактам протистоїть цілий перелік переваг, завдяки яким ми і відзначаємо популярність придбання квартир з ремонтом від забудовника.

  • По-перше, це очевидна економія коштів. Як правило, ремонт від забудовника обходиться вдвічі дешевше, тому що всі закупівлі будівельних матеріалів компанії виробляють за оптовими цінами. І вартість оздоблювальних робіт виходить також у рази нижчою, оскільки замовник пропонує великі обсяги. Ну і розробку проектів найчастіше веде професійний дизайнер, якому не все може заплатити при індивідуальному замовленні.
  • По-друге, квартира з ремонтом дозволяє не відкладати новосілля, а переїхати одразу після покупки житла. І при цьому позбавити себе шуму перфоратора, що доноситься з сусідньої квартири. Адже зазвичай квартири з готовим ремонтом пропонуються у будинку або під'їзді.
  • І, по-третє, відомим фактом є те, що новобудова протягом 2 років може давати усадку, а це означає, що ремонт в тій чи іншій мірі вимагатиме коригування. У такому випадку квартира з ремонтом виявляється добрим вибором для тих, кому терміново потрібно переїхати, але хочеться індивідуальний ремонт, який передбачається зробити після усадки будівлі.

Для економ-класу характерний недорогий ремонт, як правило, у двох варіантах. У комфорткласі кількість варіантів збільшується до 3-6, і при обробці використовуються дорожчі матеріали. При цьому варіанти відрізняються лише колірною гамою чи стилем (класика/мінімалізм). Новобудови бізнес- та преміумкласу обробляються за допомогою послуг дизайнера, реалізуються у кількох стилях або розробляються індивідуально для покупця.

Разом з тим, у кожному сегменті житла є можливість вибору між квартирами з оздобленням, без оздоблення чи оздобленням, як опцією, яку можна замовити у процесі будівництва.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024