Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Не працює газова плита Gorenje - причини

Не працює газова плита Gorenje - причини

10:09

Комбіновані плити користуються великою популярністю у нашій країні. По суті, це традиційний форм-фактор для розміщення духовки та варильної панелі. Моделі із незалежним підключенням зустрічаються все частіше, але при цьому популярність плит все ще зберігається. Особливо часто такі плити купують люди, у яких вдома реалізовано систему газопостачання. Плити на газу досить економічні і дозволяють швидко розігрівати найрізноманітніший посуд. Наприклад, у сковороді WOK можна готувати тільки на повноцінній газовій плиті або варильній панелі.

Як працює електричне запалювання?

Для зручності роботи з газовими пальниками більшість виробників застосовують системи електричного запалювання конфорок. Часто вони вбудовуються в ручки регулювання потужності, але іноді можна зустріти і примітивніші пристрої, де вони активуються спеціальною кнопкою. Для запалювання газу застосовується п'єзо елемент, який займає газоповітряну суміш. При включенні системи швидко заряджається конденсатор, і досягши певного рівня на тиристорі він розряджається. Таким чином виникає напруга, яка приводить у дію розрядник. Так і формується іскра, що підпалює газ. Якщо у вас немає досвіду в цих питаннях, то краще дати завдання мастерам компаніі Fix-Man у Києві на сайті https://remont-gas-plit.kiev.ua/uk/kiev/remont-plit-gorenje. Вони зроблять швидко та якісно ремонт газової плити Горєніє. Ціни одні з найкращих в країні. Запишіть також контактний телефон: 098-055-60-28. Майте на увазі режим роботи: пн.-нд. 8:00-21:00.

Не працює підпал усіх конфорок

У цій статті ми поговоримо про ситуацію, коли електричний запалювання не працює на всіх конфорках відразу, тому що інші варіанти проблеми можуть мати на увазі найпростіші рішення у вигляді чищення пальника або видалення вологи.

Можливі причини

Проблема може виникнути під час роботи від балонів зрідженого газу, коли система перемикається на спеціальні форсунки. Щоб виправити ситуацію, потрібно встановити форсунки для нижчого тиску. Також проблема може виникнути внаслідок пошкодження проводки або окиснення контактів. У приватних будинках причиною ушкодження можуть стати гризуни, а в приміщеннях із підвищеною вологістю – надто високий її рівень. Також може зашкодити блок розпалювання, який генерує спалах. У такій ситуації буде потрібна повна його заміна.

Як полагодити?

При виявленні такої проблеми важливо не займатися самодіяльністю. Газове обладнання – це не іграшка. Навіть якщо ви знаєте про ситуацію, що склалася, інший член сім'ї може включити газ і не помітити відсутність полум'я в пальнику. Тому важливо перекрити подачу палива та попередити всіх домашніх про те, що пристроєм користуватися не можна. Також не варто самостійно намагатися відремонтувати газову плиту. Цим повинні займатися професіонали, які мають необхідні дозвільні документи. Найкраще зателефонувати до служби газу або до керуючої компанії для уточнення контактів таких організацій. Викликати приватних майстрів категорично не варто, тому що вартість помилки може бути надзвичайно високою.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024