Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
Celeppo: Ещё бы пруд для купания летом с белугами!
Благоустройство участка

natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Тепла ванна кімната: як облаштувати приміщення, щоб не було холодно

Тепла ванна кімната: як облаштувати приміщення, щоб не було холодно

11:35

Постійне тепло у ванній кімнаті – це не тільки про цінність особистого комфорту, але й важливий чинник, який може впливати на здоров'я людини. Контрастне охолодження після прийняття гарячого душу чи ванної може призвести до застуди та впливати на емоційний стан. Для забезпечення тепла при проектуванні та облаштуванні ванної кімнати необхідно враховувати, як саме буде підтримуватись необхідна температура приміщення.

Що зробити в процесі ремонту ванної кімнати

Для створення ванної кімнати в приватному будинку чи в квартирі можна використовувати допоміжні матеріали для утеплення: 

  • Мінеральна вата. Недорогий та перевірений не одним поколінням матеріал, який ізолює тепло та перешкоджає появі конденсату на стінах. Значним мінусом матеріалу є швидкість псування паром та вологою, тому треба потурбуватись про гідроізоляцію окремо. 
  • Пробковий утеплювач. Він набагато дорожчий та потребує складнішого процесу встановлення. З його важливих плюсів на відміну від мінеральної вати – просочений воском, він ефективніше створює тепло у ванній кімнаті. 
  • Пінопласт. Це є найпростіший, найдешевший та найпопулярніший вид утеплювачів. Його встановлення можна провести навіть власноруч, без допомоги будівельників, заздалегідь прочитавши про особливості процесу.
  • Тепла штукатурка. Спеціальний матеріал, який може знижувати теплопровідність. Серед основних плюсів та мінусів простота процесу та можливість проходу холоду. 

Тепла підлога 

Для ванної кімнати облаштування теплої підлоги – це додатковий обігрів, якій створить приємну температуру та позбавить від дискомфорту наступання на льодяну плитку. Значною перевагою є повна контрольованість температури, а недоліком – великі рахунки за споживання енергії.

Обігрів ванної кімнати

Якщо ванна кімната вже створена не утепленою або тепла в умовах ускладнення постачання опалення недостатньо, можна придивитись до альтернативи - придбати обігрівач. Але основною проблемою є волога, яка може призвести до пожежі, замикання при використанні звичайних електроприладів, які в свою чергу є смертельно небезпечними для людини. Тому для ванної кімнати підійдуть наступні рішення: 

  • встановлення електросушарки для рушників, які будуть розподіляти тепло також на приміщення; 
  • керамічні обігрівачі. Їхні плюси значно переважають за мінуси: ця техніка безпечна, екологічна, нескладна в роботі та, що найголовніше, вологостійка, що дозволяє розміщення в ванній кімнаті без ризиків. Купити керамічний обігрівач – це безпечне та надійне рішення для обігріву ванної кімнати. 
  • також дуже важливо максимально ізолювати підлогу. Це можна зробити за допомогою килимів або рушників, головне, аби шар був дуже товстий. 

Дотримуючись цих порад, можна облаштувати теплу та затишну ванну кімнату, яка допоможе не замерзнути взимку й створити комфорт для водних процедур. 



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024