Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
Celeppo: Ещё бы пруд для купания летом с белугами!
Благоустройство участка

natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Вибір пружинного матраца для сну

Вибір пружинного матраца для сну

07:16

Усім відомо, як важливо мати гарний міцний сон, що дає змогу відновити сили та енергію наступного дня. Такий відпочинок нам може надати зручне ліжко і, перш за все, його найважливіший елемент - ортопедичний матрац. Відповідний нам матрац із відповідною жорсткістю особливо важливий для літніх людей, а також для тих, у кого проблеми з хребтом. Спальне місце має бути ретельно підібране, і це неправда, що чим воно складніше і дорожче, тим краще.

Пружинні блоки в матраці

Незалежні пружинні матраци є найпопулярнішими серед бульшості клієнтів інтернет магазину "Магдек", які купують такі моделі на сайті компанії magdek.com.ua. Деякі моделі мають до 1000 пружин, а "стандартні" - близько 300 пружин на квадратний метр. Інші матраци мають пружини, вкриті дуже товстим шаром латексу. Незалежна система Покет Спрінг прийшла на зміну іншому пружинному блоку, але про нього трохи нижче. Покет Спрінг - це вдосконалений блок, завдання якого здійснювати максимальну підтримку хребта в будь-якому його положенні. Кожна пружина незалежна від іншої і поміщена в окрему кишеню (мішечок) з м'якої тканини, тому відхилення однієї пружини не викликає непотрібної реакції інших пружин. Тобто, розподіл відбувається точково, а ефект "хвилі" відсутній. Ще одна перевага цього блоку - це відсутність шуму і додаткова вентиляція нижніх шарів матраца.

Залежні матраци Боннель є найменш складними. Пружинна система спроектована так, що центральна частина матраца має пружини меншого діаметру, ніж сторони. У результаті невелике навантаження на матрац створює невеликий опір пружині. Збільшення тиску збільшує силу зміщення. Цей блок є класичним. Він уже довгі роки користується популярністю, але потихеньку відходить убік. Пружини з'єднані одна з одною зверху за допомогою дроту, а відхилення однієї призводить до того, що інша згинається (дріт тягне пружини). Що далі від місця тиску, то прогин стає меншим. Проте, з'являється він завжди.

Чохол у матраці

Чохли для матраців виготовляються з різних матеріалів. Наприклад, стрейч, жаккард, бавовна та інші. Вони бувають стьобані, прошиті спеціальними нитками. Деякі мають ефект "зима-літо", за який покупцеві доведеться доплатити. Цей ефект завжди застосовується у двосторонніх матрацах. На одній стороні задіюють овечу вовну. Вона називається "зима" і зігріває людину в холодну пору року. Зі зворотного боку застосовують тканину з натуральної бавовни, щоб влітку було не настільки спекотно спати. Зауважте, що чохол може бути на кліпсах, ґудзиках і блискавці. Але якщо вони є, це ще не означає, що чохол у конкретній моделі можна знімати. Швидше за все, це нюанс виробництва товару. Проте, уточніть у продавця, оскільки частину знімних чохлів дійсно можна знімати і відправляти в пральну машинку.

Також вони можуть бути виготовлені з мембранної тканини - верхній шар поглинає вологу, а нижній не дає змоги поту увійти в матрац, тим самим захищаючи його і запобігаючи утворенню в ньому бактерій. Натомість вологість швидко поширюється поверхнею тканини, що сприяє швидкому випаровуванню та сушінню покриття. Іншим доповненням є вентиляційна сітка, яка допомагає вентилювати структуру матраца.



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024