Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
CRM для юридичної компанії
matildamillerДата: Понедельник, 27.12.2021, 09:37 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Який CRM системою краще користуватися в юридичній компанії, ми нарешті розширилися до такої міри, що у нас є старші юридичні співробітники і молодші, а так само документоводи і решті персонал. І зараз гостро потребуємо автоматизації всіх процесів.

шокер

fojid30406_fojid30406Дата: Понедельник, 27.12.2021, 09:41 | Сообщение # 2
Рядовой
Вам в основному потрібно від системи що? Щоб за клієнтами стежити і документи по кожному клієнту вести або що ви хочете автоматизувати у вашому бізнес, тут потрібно трохи більше конкретики щоб розуміти що вам підійде.

matildamillerДата: Понедельник, 27.12.2021, 09:44 | Сообщение # 3
Лейтенант
Мені від системи потрібно Автоматизація справ клієнтів, щоб автоматично заповнювалася карта клієнта, щоб при передачі справ молодшому фахівцеві можна було простежити як він веде розмову з клієнтом, що він робить, які документи Клієнт надає і якими оперує мій співробітник і багато чого ще.

шокер

ponijobsДата: Понедельник, 27.12.2021, 09:48 | Сообщение # 4
Рядовой
Спочатку я подумав що для вашого бізнесу вистачить і звичайної системи управління бізнесом кабана, але не тут то було, вам потрібна саме спеціалізована система для роботи вашого бізнесу так сказати автоматично. Кращий варіант буде CRM система для юридичної компанії https://www.bitrix24.ua/articles/crm_law_company.php Бітрікс 24. ТАм багато профільних функцій реалізовано які вам потрібні. Особливо корисна фішка як я думаю це не тільки стеження за розмовою співробітників. Але і Телефонія, підрахунок робочої години, Автоматизація інших бізнес процесів.

petrpetr_80Дата: Вторник, 18.06.2024, 16:47 | Сообщение # 5
Генерал-майор
CRM автоматизация бизнеса от компании - это важный шаг к повышению эффективности вашей компании. Внедрение CRM и ERP систем позволяет оптимизировать работу с клиентами, повышая их удовлетворенность и лояльность. Ведущие специалисты по ИТ-консалтингу LITIKO помогут вам выбрать и настроить CRM систему в соответствии с вашими потребностями. Автоматизация бизнес-процессов, внедрение ERP и программы для учета договоров обеспечат слаженную работу всех подразделений компании. Контроль документооборота и создание электронного архива документов помогут сохранить всю необходимую информацию в безопасности и доступной для пользователей. Профессиональные услуги автоматизации Литико - это ключ к успеху вашего бизнеса и обеспечения высокого уровня обслуживания клиентов.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025