Римські штори у Запоріжжi
|
|
HzBoy | Дата: Вторник, 27.09.2022, 14:52 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Привіт! Поки дружина у відрядженні, мені доводиться облаштовувати нашу спальню. Вона доручила мені замовити штори, але не сказала, які саме. Можливо хтось знає де купити штори, щоб вони підходили під будь-який інтер'єр?
|
|
| |
hacef48369 | Дата: Вторник, 27.09.2022, 14:53 | Сообщение # 2 |
Сержант
|
Моя б жінка точно не оцінила, якщо без неї змінював би штори у кімнаті, любить все тримати під контролем. Римські штори якщо правильно обрати то ідеально впишуться у кімнату.
|
|
| |
lapka | Дата: Вторник, 27.09.2022, 14:54 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Найсучасніше рішення для декору вікон в стильних дизайнерських інтер'єрах - це римські штори, добре, що вирішили саме їх купити, бо не прогадаєте. Зараз у багатьох магазинах можна підібрати.
|
|
| |
veronilima | Дата: Вторник, 27.09.2022, 14:56 | Сообщение # 4 |
Рядовой
|
Минулого тижня ми переїхали у новий офіс. Дизайн там був дуже вишуканий, відчувалось, що зроблено зі смаком. Але ми з колегами вирішили там замінити жалюзі і купити штори. Ми замовляли на цьому сайті римські штори в Запоріжжі https://jaluzi-service.com.ua/ukr/zaporozhe/rimskie-shtory-u-zaporozhe і були дуже задоволені покупкою. На сайті було все чітко і зрозуміло розписано, тому ми відразу оформили замовлення. Ціни хороші і швидка доставка. Мені та моїм колегам дуже подобаються наші нові штори. Думаю, що ви теж зможете для себе обрати без проблем.
|
|
| |