|
Де не дорого купити настільну лампу у Дніпрі?
|
|
| mischel054 | Дата: Четверг, 23.02.2023, 18:43 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
|
Добрий вечір всім. Підкажіть, де є гарний вибір гарних та яскравих настільних ламп? У мене син у першому класі та нашого освітлення йому явно не вистачає.Хочу купити для нього гарну настільну лампу.
|
| |
| |
| meziken | Дата: Четверг, 23.02.2023, 18:46 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
|
Все правильно, зір треба берегти, особливо наших школярів. Лампу краще брати або світлодіодну або з хорошим денним освітленням. Такі в магазинах техніки та освітлення продаються. Подивіться у гугле.
|
| |
| |
| mischel054 | Дата: Четверг, 23.02.2023, 18:56 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
|
Ось тому і хочу купити хорошої якості лампу, щоб не дуже дорого, зате нормальну. Переглянула по різних магазинах, вибір звичайно є, але все не те. Цікавлюсь тепер за відгуками.
|
| |
| |
| meziken | Дата: Четверг, 23.02.2023, 19:04 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
|
Я можу вам підказати про магазин, у нас є магазин техніки/"Алло", якраз можна замовити настільну лампу в Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/nastol-nye-svetodiodnye-svetil-niki/ тут вони в каталозі. Є дуже великий вибір різних, переглядайте, яка вам більше подобається дизайн і на яку ціну розраховуєте саме. Я тут теж доглянула лампу, треба було б і собі для роботи взяти якраз. Зараз є багато сучасних та цікавих, важко визначитися, багато хто подобається. До речі якість у них відмінне, кума брала, так дуже задоволена.
|
| |
| |