Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна купити гіроскутер?
LevchenkoДата: Вторник, 11.04.2023, 15:25 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Всім привіт. Тепла пора року вже майже настала. Вирішив придбати собі гіроскутер. Ви мені не порадите хороший магазин де такі продаються? Буду всім вдячний за будь-яку пораду.

rostikgrin1989Дата: Вторник, 11.04.2023, 15:26 | Сообщение # 2
Лейтенант
Вітаю. Гіроскутер це круто, модно иа зручно. Сів собі і поїхав до магазину чи ще кудись. Я собі приблизно рік тому теж купив. Можу вам порадити чудовий інтернет-магазин куди вам можна звернутись.

LevchenkoДата: Вторник, 11.04.2023, 15:27 | Сообщение # 3
Генерал-лейтенант
Мені нещодавно знайомий порадив один інтернет-магазин. Але там в наявності виявилося всього два гіроскутери і на вигляд вони були як уживані, так і ціни на них занадто високі. А ви де собі купували? І який мені порекомендуєте?

rostikgrin1989Дата: Вторник, 11.04.2023, 15:29 | Сообщение # 4
Лейтенант
Раджу вам купувати в інтернет-магазині "Алло". Великий вибір гіроскутерів https://allo.ua/ua/giroskutery/ ви знайдете тут. Це перевірений роками магазин, де завжди є величезний вибір якісної техніки за доступними цінами. Вам можу порекомендувати гіроскутер Ninebot MiniPro Black. Він спокійно розвиває швидкість 18 км/год, цього цілком достатньо, щоб проїхатися містом. Витримує максимальне навантаження 120 кг. З особливостей є дисплей, функції iOS та Android. На сайті магазину також є багато різних відмінних варіантів, на які варто звернути увагу. Вам сподобається.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2025