Хочу купити смарт-годинник
|
|
olesia4480 | Дата: Воскресенье, 22.10.2023, 12:47 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Всім привіт! Хочу купити собі смарт-годинник, але не знаю який обрати. Порадьте мені хороший, але при цьому не дуже дорогий смарт-годинник, та онлайн магазин в якому його можна купити.
|
|
| |
Karina9211 | Дата: Воскресенье, 22.10.2023, 12:51 | Сообщение # 2 |
Рядовой
|
Смарт-годинник дуже крута річ, особливо для мене оскільки я займаюсь спортом, і мені потрібно відслідковувати всі свої результати. Якщо бажаєш, можу підказати онлайн магазин в якому його купувала, там мега крутий вибір.
|
|
| |
olesia4480 | Дата: Воскресенье, 22.10.2023, 12:53 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Я переглянула в інтернеті безліч варіантів, але ще остаточно не визначилась. Дуже цікаво дізнатися який саме смарт-годинник у тебе? Будь ласка, залиши посилання на магазин, в якому його можна придбати.
|
|
| |
Karina9211 | Дата: Воскресенье, 22.10.2023, 12:57 | Сообщение # 4 |
Рядовой
|
Мені вдалось дуже вдало придбати https://allo.ua/ua/smart-chasy/ смарт-годинник Redmi Watch 3 Ivorу білого кольору в інтернет-магазині Алло. Девайс заточений під носіння 24/7: в офісі, під час спортивного тренування або глибокого сну. Розумний моніторинг показників здоров'я йде поруч зі вбудованою GPS-системою, водонепроникністю 5 Атм, підтримкою Bluetooth-дзвінків. І все це в стильній оболонці, що гармонує з будь-яким луком і не потребує підзарядки протягом 12 днів.
|
|
| |