Купівля смачного шоколаду в інтернеті
|
|
misterbicips | Дата: Вторник, 16.01.2024, 21:13 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
|
Привіт друзі! Планую придбати шоколадки в немаленькій кількості, але поки не визначився, які саме обрати. Порадьте дійсно смачний молочний шоколад, та інтернет-магазин, в якому його можна замовити.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 16.01.2024, 21:17 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
|
Оскільки в мене дома є дітлахи, солодощі я купую і можна сказати доволі не рідко. Можу тобі підказати в якому онлайн магазині купувати шоколадки найвигідніше, а ти вже обирай на свій смак, тим більше там є з чого обирати.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, 16.01.2024, 21:19 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
|
Я також планую купувати шоколадки саме для дітей, в мене їх 3. Дуже цікаво дізнатися, які саме частіше замовляєш саме ти? І якщо не важко, залиш посилання на магазин, де їх можна замовити.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 16.01.2024, 21:27 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
|
Купую різні варіанти, але найбільше подобається шоколад молочний Roshen Lacmi з арахісом та карамельно-арахісовою начинкою https://maudau.com.ua/category/shokolad/product_brand=roshen який замовляю в інтернет-магазині Maudau. Шоколад з арахісом, карамеллю та арахісовим кремом. Цей вид ласощів - багате джерело магнію, мінералу, необхідного для здоров'я мозку. В магазині зараз є чудова нагода замовити даний шоколад по дуже привабливій ціні, оскільки діє приємна знижка.
|
|
| |