DOM5212 | Дата: Суббота, 20.01.2024, 15:23 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
|
Мій син, якому було 17 років, почав вживати алкоголь. Спочатку це були поодинокі випадки, але потім він почав пити все частіше. Я дуже переживала за нього і не знала, що робити.
Я почала шукати інформацію про лікування підліткового алкоголізму в Києві і натрапила на клініку PALMIRA Mental. Я записалася на консультацію до лікаря-нарколога.
Лікар вислухав мене і розповів, що підлітковий алкоголізм – це серйозна проблема, яка вимагає комплексного лікування. Він запропонував мені пройти курс реабілітації в їхньому центрі.
Я погодилася, і мій син почав лікування в PALMIRA Mental https://palmira-clinic.com.ua/uk/alkogolizm/podrostkovyj-alkogolizm/. Там він отримував медикаментозне лікування, психотерапію, а також займався в групах підтримки.
Курс лікування був нелегким, але мій син його успішно пройшов. Зараз він тверезий вже більше року і взагалі не вживає алкоголь.
Я дуже вдячна лікарям і персоналу клініки PALMIRA Mental за допомогу. Вони зробили все можливе, щоб допомогти моєму синові позбутися залежності.
Я рекомендую PALMIRA Mental всім, хто стикається з проблемою підліткового алкоголізму. У цій клініці працюють висококваліфіковані лікарі з великим досвідом, які допоможуть вашій дитині повернутися до нормального життя.
Закликаю до дій:
Якщо ваш підліток вживає алкоголь, не зволікайте, звертайтеся за допомогою до фахівців. PALMIRA Mental – це найкращий вибір для ефективного лікування підліткового алкоголізму в Києві.
|
|
| |