Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Сухий корм для котів Royal Canin!
menigorekДата: Понедельник, 29.01.2024, 23:05 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Привіт усім! Я недавно завів кота і хочу купити якісний сухий корм для нього. Чув, що Royal Canin - один з кращих варіантів, але не знаю, як правильно обрати. Які особливості в Royal Canin потрібно враховувати при виборі корму? Як зрозуміти, який саме корм підійде моєму коту, враховуючи його вік та здоров'я?

a_sovДата: Понедельник, 29.01.2024, 23:06 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Привіт! Я вже кілька років купую корм Royal Canin для свого кота. Важливо вибирати корм, заснований на віці, розмірі та рівні активності вашого вихованця. Наприклад, для молодих активних котів підійдуть корми з високим вмістом білка, а для старших – з нижчим. Також варто звернути увагу на спеціальні корми для котів з певними здоров'язними потребами

taras_gamperДата: Понедельник, 29.01.2024, 23:06 | Сообщение # 3
Майор
Доброго дня! Я професійно займаюся ветеринарією і завжди раджу Royal Canin, оскільки це один з найбільш збалансованих кормів на ринку. Важливо вибирати корм, враховуючи індивідуальні потреби кота: його породу, наявність хвороб, тип шерсті. Royal Canin пропонує широкий асортимент, включаючи лінійки для котів з чутливим травленням або для профілактики урологічних захворювань.

kirilzhilenko80Дата: Понедельник, 29.01.2024, 23:08 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата taras_gamper ()
Доброго дня! Я професійно займаюся ветеринарією і завжди раджу Royal Canin, оскільки це один з найбільш збалансованих кормів на ринку. Важливо вибирати корм, враховуючи індивідуальні потреби кота: його породу, наявність хвороб, тип шерсті. Royal Canin пропонує широкий асортимент, включаючи лінійки для котів з чутливим травленням або для профілактики урологічних захворювань.
Здрастуйте форумчани. Для моїх двох британських котів я завжди вибираю корм Royal Canin і недавно вирішив спробувати Маудау для замовлення. Вражений великим асортиментом та якісним обслуговуванням.
Корм Royal Canin https://maudau.com.ua/categor....l-canin прийшов у чудовому стані, з чітко вказаними датами придатності. Коти задоволені, а це для мене найголовніше. Тому я обовязково повернусь на цей сайт, для замовлення корму для свої котиків і вам раджу спробувати.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024