Допоможіть обрати якісне вино!
|
|
taras_gamper | Дата: Вторник, 06.02.2024, 19:06 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
|
Всім доброго дня! Організовую корпоратив для своєї компанії і хочу замовити якісне вино, щоб усі гості залишилися задоволені. Які види вина ви б рекомендували для такої події і на що звернути увагу при виборі?
|
|
| |
a_sov | Дата: Вторник, 06.02.2024, 19:06 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
|
Для корпоративу я б рекомендував вибирати вина середнього цінового сегменту, щоб задовольнити різноманітні смаки. Можливо, варто розглянути і білі, і червоні вина, а також рожеві для різноманітності. Шукайте вина з відомих виноробних регіонів, таких як Франція, Італія, Іспанія, а також можна додати кілька пляшок з Нового Світу для цікавості, наприклад, з Чилі або Австралії.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вторник, 06.02.2024, 19:07 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
|
Якщо шукаєш вино для корпоративу, важливо враховувати різноманіття смаків учасників. Особисто я б порекомендував вибрати легкі білі вина, наприклад, Совіньйон Блан або Шардоне, для приємного початку вечора, а також додати кілька видів червоного вина, можливо, Мерло або Каберне Совіньйон, які відомі своєю універсальністю та здатністю сподобатися більшості.
|
|
| |
menigorek | Дата: Вторник, 06.02.2024, 19:08 | Сообщение # 4 |
Полковник
|
Цитата HzBoy ( ) Якщо шукаєш вино для корпоративу, важливо враховувати різноманіття смаків учасників. Особисто я б порекомендував вибрати легкі білі вина, наприклад, Совіньйон Блан або Шардоне, для приємного початку вечора, а також додати кілька видів червоного вина, можливо, Мерло або Каберне Совіньйон, які відомі своєю універсальністю та здатністю сподобатися більшості. Моя дружина та я вирішили організувати особливий вечір, присвячений нашій любові до гастрономії. Ми обрали вино https://maudau.com.ua/category/vyno з Маудау, щоб супроводити нашу гастрономічну подорож. Вино створило ідеальний баланс між смаком і ароматом, доповнюючи смаки наших страв. Завдяки різноманітним алкогольним напоям та бездоганному обслуговуванню, Цей маркет стає першим вибором для наших особливих моментів, він завжди готовий допомогти знайти ідеальну пару для мого столу.
|
|
| |