Мебель и интерьер своими руками

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де краще зробити неінвазивний пренатальний скринінг?
menigorekДата: Вторник, 23.07.2024, 19:34 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Привіт усім! Ми з дружиною очікуємо двійнят, і нам порекомендували зробити неінвазивний пренатальний скринінг PANORAMA (NATERA) для монозиготної двоплідної вагітності. Хто має досвід проходження цього тесту? Які клініки ви обирали і чому? Буду вдячний за поради та ваші відгуки.

kirilzhilenko80Дата: Вторник, 23.07.2024, 19:34 | Сообщение # 2
Полковник
Ми з дружиною проходили PANORAMA (NATERA) у клініці в Києві. Вибрали саме цю клініку через високий рівень професіоналізму та позитивні відгуки. Тест пройшов швидко і безболісно, результати отримали досить швидко. Вважаю, що цей тест варто зробити для спокою та впевненості в здоров’ї малюків.

taras_gamperДата: Вторник, 23.07.2024, 19:35 | Сообщение # 3
Майор
Ми робили PANORAMA (NATERA) в клініці у Львові. Вибрали її через рекомендації лікаря і хороші умови. Процедура була комфортною, персонал дуже уважний. Результати тесту допомогли нам бути спокійними щодо здоров'я наших двійнят. Раджу звертатися до клінік з досвідом проведення таких тестів.

misterbicipsДата: Вторник, 23.07.2024, 19:36 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Цитата taras_gamper ()
Ми робили PANORAMA (NATERA) в клініці у Львові. Вибрали її через рекомендації лікаря і хороші умови. Процедура була комфортною, персонал дуже уважний. Результати тесту допомогли нам бути спокійними щодо здоров'я наших двійнят. Раджу звертатися до клінік з досвідом проведення таких тестів.
Привіт всім! Моя дружина нещодавно дізналася, що вагітна двійнею, і ми одразу почали шукати найкращі можливості для медичних обстежень. Знайомі порадили Медичний Центр https://dobrobut.com/ua....ennosti і ми не пошкодували. На їхньому сайті знайшли детальну інформацію про неінвазивний пренатальний скринінг PANORAMA (NATERA) для монозиготної двоплідної вагітності. Виявилося, що це дуже сучасний метод, який дає точні результати без жодної шкоди для матері та дітей.
Ціни були цілком прийнятні, і ми вирішили звернутися саме до них. Записалися на прийом онлайн, що було дуже зручно. Коли прийшли на обстеження, нас зустріли привітні та професійні лікарі.
Процедура пройшла швидко і безболісно, а результати ми отримали вже через кілька днів. Дуже задоволені сервісом і радимо всім, хто шукає надійне місце для обстежень.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024