Кращий зволожуючий крем
|
|
ospeons | Дата: Вторник, 06.08.2024, 10:40 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
|
Шукаю зволожуючий крем для обличчя, який би допомагав підтримувати шкіру зволоженою протягом дня і підходив для щоденного використання. Чи можете порадити щось надійне та перевірене?
|
|
| |
GorBunoook | Дата: Вторник, 06.08.2024, 10:54 | Сообщение # 2 |
Полковник
|
Зволожуючий крем для обличчя https://www.notino.ua/zvolozhuyuchi-kremy/ це основний засіб у моєму щоденному догляді за шкірою. Важливо знайти крем, який буде ефективно зволожувати протягом дня і не викликати відчуття важкості. Я вже кілька років використовую крем, який знайшла в інтернет-магазині Notino, і можу сказати, що це справжній скарб.
В Notino є великий вибір зволожуючих кремів для обличчя від відомих брендів, які підходять для щоденного використання. Я особисто рекомендую звернути увагу на креми, які містять гіалуронову кислоту і натуральні інгредієнти, що забезпечують тривале зволоження і догляд за шкірою.
|
|
| |
ospeons | Дата: Четверг, 08.08.2024, 13:43 | Сообщение # 3 |
Майор
|
Дуже дякую за пораду щодо Notino! Я ще не встигла подивитися, але обов'язково ознайомлюсь. Чи можна там знайти натуральні косметичні засоби?
|
|
| |
fial1771la | Дата: Воскресенье, 13.10.2024, 12:08 | Сообщение # 4 |
Майор
|
Если честно, сухая кожа – это достаточно большая проблема, ведь такая кожа нуждается в постоянном увлажнении и правильном уходе. Когда-то имела сухую кожу на ногах, то помню, насколько это было дискомфортно, но уход от бепантен мне очень помог справиться с этой проблемой. Можете прочитать о средствах по уходу за сухой кожей, и возможно себе тоже подберете что-нибудь от них.
|
|
| |
alfamir700 | Дата: Воскресенье, 20.10.2024, 16:24 | Сообщение # 5 |
Сержант
|
Треба брати креми з ретинолом. Вони дійсно гарно діють на шкіру.
|
|
| |
olichka137 | Дата: Воскресенье, 20.10.2024, 17:54 | Сообщение # 6 |
Сержант
|
А я купувала крем з колагеном https://simona-life.com.ua/ua відгуки попередньо вивчивши про косметичний бренд Simona-Life. Мені сподобалося, що багато людей відзначали його ефективність у покращенні еластичності шкіри. Після кількох тижнів використання я теж помітила, що шкіра стала більш пружною та зволоженою. Крем легко наноситься, швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Загалом, я дуже задоволена результатом і рекомендую його всім, хто шукає якісну натуральну косметику!
|
|
| |